Eurovision 2021 - Τσαγκρινού: «Στην 1η θέση θα το απολαύσουμε πιο πολύ»

Έλενα Τσαγκρινού στη Eurovision
Φωτογραφία: Twitter

Η Έλενα Τσαγκρινού, η εκπρόσωπος της Κύπρος στην Eurovision 2021 φιλοξενήθηκε διαδικτυακά στην εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», και μίλησε για την μέχρι τώρα εμπειρία της στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, καθώς σχολίασε και την θέση εμφάνισης της στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου. 

Τσαγκρινού Έλενα με τη σημαία της Κύπρου
© Instagram

Πώς αντέδρασε η Τσαγκρινού για την σειρά εμφάνισης στον Μεγάλο Τελικό;

Η Κύπρος με το «El Diablo» είναι η συμμετοχή η οποία θα «ανοίξει» το διαγωνιστικό κομμάτι της 65η Διοργάνωσης της Eurovision και αναφορικά με αυτό η νεαρή τραγουδίστρια δήλωσε στην εκπομπή «Ευτυχείτε»: «Τρελάθηκα, γιατί ήθελα να είμαι λίγο πιο ξεκούραστη. Θα δείξει η πορεία. Είναι αρκετά κουραστική η όλη η διαδικασία. Είναι μια πολύ καλή θέση η πρώτη». 

Και συνέχισε λέγοντας: «Λόγω των προβών είμαστε πολύ κουρασμένοι, οπότε στην πρώτη θέση θα το απολαύσουμε πιο πολύ».

Τσαγκρινού και χορεύτριες
© Instagram

Επίσης, ενθουσιώδης ήταν η αντίδραση της Έλενας Τσαγκρινού όταν η παρουσιάστρια της εκπομπής, Κατερίνα Καινούργιου, της είπε ότι συγκεκριμένες χώρες έφεραν πρωτιά εμφανιζόμενες πρώτες ή στις πρώτες θέσεις. Η ίδια αναφώνησε «Ααααα!».

Για την εμφάνιση της Στεφανίας Λυμπερακάκη

Η εκπρόσωπος της Κύπρου αναφορικά με την ελληνική συμμετοχή, μετά τον Β' Ημιτελικό, είπε: «Η Στεφανία μου άρεσε πάρα πολύ. Ήταν καλύτερη από ό,τι το περίμενα. Μου φάνηκε τέλεια και πιστεύω θα πάει πάρα πολύ καλά».

Στεφανία Eurovision 2021
Φωτογραφία: Twitter

Τέλος, η Έλενα Τσαγκρινού είπε: «Αν είσαι ο εαυτός σου σε αυτόν τον διαγωνισμό το αντιλαμβάνονται καλύτερα και το σέβονται».

Δείτε όσα είπε η Έλενα Τσαγκρινού:

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα