Eurovision 2021 - Maneskin: Ο Ιταλός νικητής αρνείται ότι κάνει χρήση κοκαΐνης στο βίντεο

Maneskin
Φωτογραφία: Twitter

Ερωτήματα έχει προκαλέσει ένα στιγμιότυπο από τη χθεσινή βραδιά της Eurovision, με τον μεγάλο νικητή της βραδιάς και τραγουδιστή των Maneskin να αντιμετωπίζει ισχυρισμούς για χρήση κοκαΐνης την ώρα του διαγωνισμού, με τον ίδιο, να τους αρνείται.

Οι κατηγορίες προέκυψαν από ένα βίντεο που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου, στο οποίο ο τραγουδιστής φαίνεται να σκύβει το κεφάλι του πάνω από ένα τραπέζι. Ο Ιταλός τραγουδιστής, αρνήθηκε οποιαδήποτε παράνομη χρήση ναρκωτικών ουσιών κατά τη διάρκεια της μετάδοσης, ενώ δήλωσε ότι απλά έσκυψε να δει ένα σπασμένο ποτήρι.

Μάλιστα ερωτηθείς, ο ίδιος για το περιστατικό στην Συνέντευξη Τύπου απάντησε: «Ο Thomas (ο κιθαρίστας Thomas Raggi) έσπασε ένα ποτήρι. Δεν χρησιμοποιώ ναρκωτικά, παρακαλώ παιδιά, μην το λέτε αυτό. Μην το λέτε πραγματικά».

Η ανάρτηση των Maneskin

«Είμαστε σοκαρισμένοι για το τι λένε ορισμένοι άνθρωποι για τον Damiano ότι έκανε ναρκωτικά. Είμαστε πραγματικά κατά των ναρκωτικών και δεν έχουμε κάνει ποτέ χρήση κοκαΐνης. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τεστ γιατί δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Είμαστε εδώ για να παίξουμε μουσική και είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη μας στη Eurovision και ευχαριστούμε όσους μας στήριξαν. Το Rock & Roll δεν θα πεθάνει ποτέ. Σας αγαπάμε», έγραψαν χαρακτηριστικά στην ανάρτησή τους.

Η ανάρτηση των Maneskin
Φωτογραφία: Instagram

Μάλιστα ορισμένοι χρήστες του Twitter έσπευσαν να υπερασπιστούν τον Ιταλό τραγουδιστή αναρτώντας φωτογραφίες, όπου φαίνεται ένα σπασμένο ποτήρι στο πάτωμα.

Maneskin σπασμένο ποτήρι
Φωτογραφία: Twitter

Η παρέα από το Γυμνάσιο που «κέρδισε» την Ευρώπη

Το συγκρότημα των Måneskin, μια παρέα φίλων από το Γυμνάσιο που έγιναν γνωστοί στη χώρα τους μέσα από το τηλεοπτικό σόου «X – Factor» και το δυναμικό χαρντ ροκ κομμάτι τους «Zitti e Buoni» κατέκτησαν την πρώτη θέση.

Ένα κομμάτι που μέσα από τους στίχους του ενθαρρύνει τη διαφορετικότητα και την μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου και φωνάζει στους απανταχού αρνητικούς σχολιαστές «Σκάσε και συμμορφώσου». Πρωταγωνιστής του γκρουπ ο τραγουδιστής του, με στυλ και εμφάνιση αλά Φρέντι Μέρκιουρι έφερε τα πάνω-κάτω στη βαθμολογία, αφού κέρδισε τους φανς της Eurovision.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα