Eurovision 2021 - Maneskin: Οι νικητές επέστρεψαν στην Ιταλία - Τι δήλωσε ο Damiano David

Maneskin
Φωτογραφία: Instagram

Μεγάλη νικήτρια του φετινού διαγωνισμού της Eurovision ήταν η Ιταλία, με τους Maneskin και τον ερμηνευτή Damiano David. Αν και η βαθμολογία των επιτροπών ανέβασε ψηλά την Ελβετία, η ψηφοφορία του κοινού ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα και να δώσει τη νίκη στη γειτονική χώρα. Βέβαια, η νίκη τους επισκιάστηκε μετά από ένα βίντεο που έκανε το γύρο του διαδικτύου, για το οποίο και ο τραγουδιστής ερωτήθηκε για το αν έκανε χρήση κοκαΐνης καθώς φαίνεται να σκύβει πάνω στο τραπέζι.

Ο Damiano David διέψευσε την εικασία αυτή, λέγοντας πως έσκυψε να δει ένα ποτήρι που έσπασε ο μπασίστας της μπάντας. Μάλιστα χρήστες του Twitter ανέβασαν φωτογραφίες, όπου και φαίνονται στο δάπεδο τα γυαλιά. Ωστόσο, αναμένονται τα αποτελέσματα και των τοξικολογικών εξετάσεων. 

Maneskin
Φωτογραφία: Instagram

Η μπάντα έφτασε στην Ιταλία το πρωί, όπου και αποθεώθηκε από τον κόσμο, ενώ ο τραγουδιστής προχώρησε σε ορισμένες δηλώνεις: «Αυτήν την στιγμή, νιώθω ότι θέλω να κοιμηθώ, είμαι πολύ κουρασμένος. Αύριο το πρωί, νομίζω ότι θα έχω συνειδητοποιήσει, τι έχουμε καταφέρει. Νομίζω ότι είναι καταπληκτικό. Θα γιορτάζουμε για μια ολόκληρη εβδομάδα» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για το βίντεο, σε αποκλειστικές δηλώσεις που προβλήθηκαν στον τηλεοπτικό σταθμό του Ant1 και στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο Damiano David δήλωσε: «Θέλω μόνο να πω ότι ο Thomas έσπασε ένα ποτήρι. Κοίταξα κάτω και είπα Thomas τι έγινε; Το ξέρω ότι φάνηκε σαν κάτι άλλο, αλλά ποτέ δεν έχω κάνει χρήση κοκαΐνης στη ζωή μου. Το ορκίζομαι εδώ και τώρα».

Τέλος, ο ερμηνευτής ευχαρίστησε το κοινό που τον ψήφισε. «Σας αγαπάμε, είναι σημαντικό για εμάς» τόνισε.

Maneskin
Maneskin σπασμένο ποτήρι
Maneskin
Φωτογραφία: Twitter
Maneskin σπασμένο ποτήρι
Φωτογραφία: Twitter

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα