«Άγριες Μέλισσες» - Χειλάκης: Ο λόγος που είπε «ναι» στη σειρά

Αιμίλιος Χειλάκης
© NDP

Ο Αιμίλιος Χειλάκης θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» την επόμενη σεζόν, έπειτα από τηλεοπτική απουσία έντεκα ετών.

Ο ίδιος θα υποδυθεί τον εθνικιστή Ακύλα Μεγαρίτη, που θα είναι ο αρχηγός της ομάδας «Άβαντες». Μαζί με τον Δούκα Σεβαστό θα αποκτήσει δύναμη και εξουσία. 

Έτσι, ο γνωστός ηθοποιός θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, έναν ρόλο ιδιαίτερα κακό.

«Ξέρω ότι μπαίνω με ασφάλεια σε μια σειρά»

«Μου λένε ότι “όλο τον κακό κάνεις” και λέω εγώ ότι οι κακοί είναι οι δρώντες, οι καλοί είναι συνήθως οι πάσχοντες. Είναι πιο ωραίο να κάνεις τον δρώντα χαρακτήρα. Ξέρω πάρα πολλά χρόνια τον Λευτέρη Χαρίτο και επιτέλους ήρθε η ώρα να συνεργαστούμε. Ξέρω ότι δεν κάνει εκπτώσεις, άρα δεν θα εκπέσω σε κάτι. Ξέρω ότι μπαίνω με ασφάλεια σε μια σειρά, η οποία ούτως ή άλλως είναι πάρα πολύ καλή και έχει θεαματικότητα. Μου είπε κάποιος “δεν φοβάσαι αν μπεις τώρα και πέσουν οι μετρήσεις;”. Και του είπα ότι αν καθόμουν να μετράω τις μετρήσεις, θα είχα κάνει άλλες 20 φορές τηλεόραση τα τελευταία έντεκα χρόνια».

«Ήρθε η ώρα να μπω σε αυτό που θαύμασα ήδη»

«Μου αρέσει ότι θα συνεργαστώ με αυτούς τους ανθρώπους. Κατά καιρούς έχω πει σε διάφορους συναδέλφους που τους βλέπω ότι "σας θαυμάζω που το κάνετε". Ήρθε η ώρα να μπω σε αυτό που θαύμασα ήδη, στην προσπάθεια των παιδιών. Ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολο, θα έχω το θέατρο, το πρωί την τηλεόραση, αλλά στην εποχή που ζούμε δεν είναι εύκολο να πεις "όχι" σε μια επαγγελματική πρόταση».

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα