Αγγελική - Spoiler: Η Αθηνά ψάχνει ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας της Δανάης

Αγγελική Κομνηνού Βλάχος
© Instagram

Έχοντας ανοίξει τα χαρτιά τους, η Αθηνά με την Αγγελική κάνουν μια νέα συμφωνία μετά την απαγωγή της τελευταίας από το Δημήτρη.

Οι δύο γυναίκες συμφωνούν να μη μαθευτεί τίποτα στην οικογένεια για την εξαφάνιση της Αγγελικής. Παράλληλα, η Αθηνά έχει δεχθεί ένα μεγάλο σοκ, μαθαίνοντας πως η Δανάη είναι βιολογική κόρη της Αγγελικής και πολύ πιθανό να είναι και βιολογική κόρη κάποιου γιου της.

Αγγελική απαγωγή
© Instagram

Σύμφωνα µε το περιοδικό «TV O’ Clock» που κυκλοφορεί, ο Στέφανος αποφασίζει να παραιτηθεί από την οικογενειακή επιχείρηση και να αρχίσει µία νέα ζωή, µακριά από την οικογένειά του, µαζί µε την Αγγελική και  τη Δανάη. H Αθηνά όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούσε να κάνει τα πάντα προκειµένου να παραµείνει η οικογένειά της ενωµένη. Ωστόσο, όλα ανατρέπονται από τη στιγµή που η Αγγελική εµφανίζεται στη ζωή τους και οι αποκαλύψεις πέφτουν σαν βόµβα η µία µετά την άλλη. Όπως είδαµε πρόσφατα, ο Στέφανος έµαθε πως ο πατέρας του βίασε τη Λένα και ο Μιχάλης είναι αδελφός του και αυτό τον έκανε να αποµακρυνθεί ίσως οριστικά από την Αθηνά, η οποία κάλυψε το έγκληµα.

Αγγελική Μηνά Μπουλέ
© Instagram

Η Αγγελική αποφασίζει να πει την αλήθεια στην Τζένη

Τις επόµενες µέρες, ο Στέφανος είναι πολύ προβληµατισµένος. Βλέπει ότι η αγαπηµένη του δεν µπορεί να συνέλθει από την φαινομενική επίθεση που δέχτηκε και σκέφτεται ότι θα της έκανε καλό αν άλλαζαν περιβάλλον. Έτσι, προτείνει στη Δανάη, ακόµη µία φορά, να φύγουν από το κτήµα, αν και η αντίδρασή της τον αιφνιδιάζει. Την ίδια ώρα, η Αγγελική συναντιέται µε την Τζένη και αποφασίζει να της πει όλη την αλήθεια για το ποια πραγµατικά είναι. Ακόµη, ο Στέφανος σκέφτεται να µιλήσει στη Δανάη για τη συγγένεια µε τον Μιχάλη πριν φύγουν από το κτήµα, και η Αγγελική τον παροτρύνει να το κάνει.

Αγγελική Φιλαρέτη Κομνηνού
© Instagram

Η Αθηνά προσπαθεί να μάθει αν βιολογικός πατέρας της Δανάης είναι κάποιος από τους γιους της

Εν τω µεταξύ, κρυφά απ’ όλους, η Αθηνά κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να ανακαλύψει αν βιολογικός πατέρας της Δανάης είναι κάποιος από τους γιους της, ενώ η Τζένη µαθαίνει όλη την αλήθεια για τους Αργυρούς από την Αγγελική και της προσφέρει τη βοήθειά της. Την επόµενη µέρα, ο Στέφανος είναι αποφασισµένος να αλλάξει ζωή µαζί µε την Αγγελική και την κόρη του. Έτσι, αποκαλύπτει στη Δανάη ότι ο Μιχάλης είναι αδελφός του και η κοπέλα, παρά το σοκ, το δέχεται πολύ θετικά, καθώς ήδη τον θεωρεί οικογένεια, αφού σε όλη της ζωή ήταν δίπλα της. Στη συνέχεια, ο Στέφανος ανακοινώνει στην Αθηνά την παραίτησή του από την επιχείρηση και λέει στην Αγγελική ότι φεύγουν. Ωστόσο, προς έκπληξη όλων, εκείνη δεν αντιδρά όπως περίµεναν. Από την άλλη, η Αθηνά, αν και ήθελε να αποµακρύνει την Αγγελική από τη ζωή τους, βλέπει πως χάνει και τον γιο της.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα