«MasterChef»: Η Ανούς απαντά για τις φήμες περί χωρισμού με Διονύση

Η Ανούς Χεριμιάν, η πρώην παίκτρια του «MasterChef», μίλησε στην κάμερα της εκπομπής   «Στη Φωλιά των Κου Κου» και στον Αρτ και έδωσε την απάντησή της αναφορικά με τα σενάρια χωρισμού από τον Διονύση Σαρακίνη.

Ανούς και Διονύσης
© MasterChef

«Νομίζω ότι δεν χρειάζονται πολλές δηλώσεις»

Αρχικά, η Ανούς είπε: «Τα καλύτερα έρχονται τώρα με τον Διονύση. Νομίζω ότι δεν χρειάζονται πολλές δηλώσεις. Νομίζω ότι όταν μπορεί να βγει και αυτός και να μιλήσει, θα ξεκαθαρίσουν περισσότερο τα πράγματα. Από το παιχνίδι είμαστε μαζί και δεν έχει αλλάξει αυτό».

«Όταν βγει με το καλό θα το σκεφτούμε για να ζήσουμε μαζί»

Και συνέχισε λέγοντας: «Είμαστε καλά, στηρίζουμε πάρα πολύ ο ένας τον άλλον, πιστεύουμε ο ένας στον άλλον και νομίζω ότι δεν χρειάζονται παραπάνω δηλώσεις. Όταν βγει με το καλό θα το σκεφτούμε για να ζήσουμε μαζί. Προς το παρόν είναι όλα στον αέρα».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Ο Σερόπ «έφερε στο τραπέζι» τον χωρισμό Ανούς-Διονύση

Υπενθυμίζεται πως το ειδύλλιο Ανούς-Διονύσης είναι το μόνο το οποίο «γεννήθηκε» μέσα στο σπίτι του «MasterChef» και εξελίχθηκε καθ' όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού, μέχρι την αποχώρηση της Ανούς. Και παρά της φήμες περί χωρισμού, το ζευγάρι παραμένει μαζί και εκτός παιχνιδιού.

Σερόπ
© Alphatv

Η απάντηση της Ανούς ήρθε μετά από τις δηλώσεις ενός άλλου πρώην παίχτη του «MasterChef», του Σερόπ, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και την Ευάννα Ζουμπούρογλου, είχε πει: «Για έρωτα και σχέση ανάμεσα στην Ανούς και τον Διονύση δεν ξέρω από τη στιγμή που ο Διονύσης είναι ακόμα μέσα. Αν είναι μαζί τους παντρεύω κιόλας. Δεν νομίζω ότι είναι μαζί. Νομίζω είναι πολύ φίλοι. Μακάρι τα παιδιά στο μέλλον να τους πάει».

Δείτε αναλυτικά όσα είχε πει ο Σερόπ στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day»:

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα