Ιωάννα Μαλέσκου: Τι απαντά για το επεισόδιο με τον Τζέιμς Καφετζή

Για την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή από την εκπομπή «Love it», αλλά και για τα όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης μίλησε για πρώτη φορά, η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου

Υπενθυμίζουμε πως ο πρώην παίκτης του Survivor ανέφερε ότι η παρουσιάστρια και η ομάδα της έκαναν συνεχώς αρνητικά σχόλια προς το πρόσωπό του και εκείνος αποχώρησε εκνευρισμένος από το πλατό. 

Τζέιμς Καφετζής
Photο: instagram

Μιλώντας σήμερα, η Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου δήλωσε: «Καλέ δεν ξέρω τι έχει γίνει με τον James, εσείς να μου πείτε. Κάνουμε μείζονα θέματα, πράγματα που δεν είναι σημαντικά. Εννοώ άξια λόγου, γιατί απ’ όσο γνωρίζω δεν έγινε κάτι. Όχι δεν μιλήσαμε με τον άνθρωπο καθόλου, αλλά το καταλαβαίνω γιατί δεν έχει τηλεοπτική εμπειρία. Είναι λογικό. Δεν είναι άνθρωπος της τηλεόρασης για να ξέρει και σε καμιά περίπτωση δεν νομίζω ότι το έκανε με αγένεια. Και έτσι να συνέβαινε εντάξει μέσα στη ζωή είναι όλα.

Πιθανώς κάποιοι άνθρωποι δεν είναι αρεστοί σε όλους, αυτό είναι ανθρώπινο. Σε κάθε περίπτωση, όμως, το να τηρείς το συμβόλαιό σου σε τιμά. Ακόμη και το ότι παρευρέθηκε. Στις 16 Ιουλίου κάνουμε φινάλε. Γενικά το από κοντά δίνει απαντήσεις…» τόνισε η παρουσιάστρια.

Το απόσπασμα από την συνέντευξη του Τζέιμς Καφετζή στην Ιωάννα Μαλέσκου

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα