Η Γη της Ελιάς (Spoiler) 07/10: Τι θα συμβεί με την Μυρτάλη;

Η γη της Ελιάς spoilers

Σύμφωνα με τα νέα Spoilers η Μυρτάλη επιστρέφει στη Μάνη και ταράζει τα νερά!

Η νεαρή πρωταγωνίστρια θα κερδίσει και πάλι την ελευθερία της και θα επιστρέψει στο χωρίο, εκεί όπου την αναζητούν με αγωνία εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, οι φίλοι και οι συγγενείς της.

Η επιστροφή της Μυρτάλης στη Μάνη θα ταράξει τα νερά, καθώς θα προλάβει να σταματήσει τη σχέση του Στέφανου και της Ελένης που πάει να αναπτυχθεί, τη στιγμή που σοκαριστικές εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν και με την περιουσία του πατέρα της, που την είχε αποκληρώσει.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ισίδωρος θα φέρει σε δύσκολη θέση την Αθηνά, καθώς θα κάνει τα πάντα προκειμένου να ανοίξει η θυρίδα του Ιπποκράτη, με την αγωνία για το τι εμπεριέχει αυτή, να είναι μεγάλη.

Παράλληλα, η Αρετή θα μιλήσει στον γιο της, τον Στέφανο για τις ύποπτες κινήσεις που έχει παρατηρήσει στον Στάθη και θα του ζητήσει να μιλήσει στον πατέρα του. Τότε ο Στέφανος θα απειλήσει τον Στάθη πως αν πληγώσει την μητέρα του, οι σχέσεις τους θα παγώσουν, με τον τελευταίο, να αναγκάζεται να πει στην Ιουλία να απομακρυνθούν.

Τέλος, η Άννα θα καταφέρει να εκβιάσει τον Δημήτρη με την ψεύτικη εγκυμοσύνη την οποία και του είπε, αφού τον έπιασε με άλλη κοπέλα.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (7/10, 21:00):

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις και στο σημερινό επεισόδιο της Πέμπτης (7/10), με τον  Στέφανο να αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση της διπλής δολοφονίας, αλλά ο αστυνόμος συνεχίζει να το ερευνά σε βάθος.

Σύντομα αποδεικνύεται πως ο Βαφέας είχε συμμετοχή στον φόνο του Πέτρου Στεφανέα κι η υπόθεση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο. Η Αθηνά υποψιάζεται πως ο νεκρός ντετέκτιβ είχε πάρει εντολές από τον Δημήτρη, αλλά η Μαρία της λέει πως μπορεί να ήταν βαλτός από τον Ισίδωρο ή και τη Μυρτάλη.

Η Βασιλική κανονίζει να βρεθεί με τον Φίλιππο στο σπίτι του Νικόλα, αλλά για κακή της τύχη η Αρετή καιροφυλαχτεί. Ο Μάνος εκμυστηρεύεται στην Ιουλία πως παντρεύτηκε με τη Μαρίνα. Η Μυρτάλη αποφασίζει να ενδώσει στις απαιτήσεις του απαγωγέα της προκειμένου να της αποκαλυφθεί.