Φάρμα - Αυτά είναι τα πρώτα ονόματα των παιχτών

φάρμα τα πρώτα ονόματα

Έχουν ήδη λοιπόν κυκλοφορήσει μερικά από τα πιθανά ονόματα των συμμετεχόντων για την δεύτερη σεζόν του πετυχημένου reality.

Τα πρώτα ονόματα στην Φάρμα και η Κάτια Ταραμπάνκο

Η παραγωγή και οι υπεύθυνοι του καναλιού επιθυμούν η Φάρμα να ξεκινήσει στα μέσα Δεκεμβρίου, οπότε έχουν ενταθεί οι προετοιμασίες για τα γυρίσματα και την εύρεση των παικτών που θα απαρτίσουν το αγροτικό reality.

Μέσα από το Πρωινό του Ant1 έχουν ήδη ακουστεί κάποια ονόματα, όπως αυτά των Σταμάτη Γαρδέλη, Μίνα Ορφανού και Μαίρη Μηλλιαρέση, όμως μέσα από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου γνωστοποιήθηκαν 5 ακόμη ονόματα, που φαίνεται να έχουν δεχτεί κρούση για να συμμετέχουν.

Ο Βασίλης Νομικός, η Βίκυ Κάβουρα, η Θέλξη και η Ρία Αντωνίου είναι κάποια από τα ονόματα που η παραγωγή θέλει διακαώς και βρίσκονται σε συζητήσεις, όπως ήταν και η Κάτια Ταραμπάνκο.

Το «όχι» της Κάτιας Ταραμπάνκο στη Φάρμα

Οι υπεύθυνοι της Φάρμας ήθελαν πολύ να συμμετέχει στο αγροτικό reality η Κάτια Ταραμπάνκο, την οποία πέρυσι είδες στο Survivor, ενώ το 2019 είχε κερδίσει το GNTM 2, ωστόσο φαίνεται πως αυτό δεν θα συμβεί.

Η νικήτρια του GNTM θα βρίσκεται στο Open, στο νέο διαγωνιστικό show, Glam Wars, το οποίο και θα παρουσιάζει. Κανείς δεν ήξερε αν τελικά το show αυτό θα βγει στον αέρα, και γι’ αυτό της έγινε και η αρχική πρόταση. Ωστόσο, τα γυρίσματα ξεκίνησαν και το show θα προβληθεί κανονικά, οπότε η Κάτια δεν βρίσκεται πλέον μέσα στους υποψηφίους.

Αν η Κάτια συμμετείχε στη Φάρμα, αυτό θα ήταν το τρίτο reality που θα την έβλεπες.