Η Γη της Ελιάς (SPOILERS): Ο Ανέστης απολύει Άννα και Ευτυχία

Η Γη της Ελιάς Ανέστης

Μια απόφαση του Ανέστη θα φέρει τα πάνω κάτω στους ελαιόνες. Αυτό θα συμβεί καθώς ο Ανέστης σκοπεύει να απολύσει την Άννα και την Ευτυχία μετά την απόφαση της τελευταίας να κόψει κάθε σχέση μαζί του. Η Άννα όμως δεν θα μείνει άπραγη καθώς θα του κάνει μεγάλη επίθεση μπροστά σε όλους τους εργάτες και θα αποκαλύψει πολλά.

Την ίδια στιγμή, ο Φίλιππος σκέφτεται πλέον έντονα να μετακομίσει στην Αθήνα μαζί με τη Βασιλική και για αυτό τον λόγο θα βάλει έναν φίλο του να του βρει σπίτι στη πρωτεύουσα. Η Μυρτάλη θα συναντηθεί με την Αθηνά και θα την ακούσει να της προτείνει το 25% της περιουσίας. Ο Αποστόλης αναμένεται να ανακαλύψει ποιος κλέβει το λάδι από την Αθηνά.

Η Μαργαρίτα θα βρεθεί και πάλι μπροστά σε μια μεγάλη ευχάριστη έκπληξη καθώς ο Ιάκωβος θα της αποκαλύψει όλο το σχέδιο του για τους άστεγους.

Τέλος, ο Ισίδωρος ανησυχεί έντονα αφού μαθαίνει πως ο Ιάκωβος ελέγχει την εγκυρότητα της διαθήκης κάτι που θα του αποκαλύψει ο Κωνσταντίνος.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, «Η Γη της Ελιάς» (23/11, 21:00)

Η αγωνία εντείνεται όταν οι απαγωγείς επικοινωνούν με την Ισμήνη και τον Λυκούργο για να μεθοδεύσουν την παράδοση των λύτρων. Ο άνθρωπος του Κωνσταντίνου παρακολουθεί τη διαδικασία κρυφά, με σκοπό να εντοπίσει ποιος έχει αρπάξει το μωρό. Την τελευταία στιγμή, όμως, η παράδοση ακυρώνεται κι η Ισμήνη φοβάται πως δεν θα ξαναδεί το παιδί της. Ο Στάθης νιώθει να ασφυκτιά από τους διαρκείς ελέγχους της Αρετής και δεν μπορεί να βγάλει την Ιουλία από το μυαλό του.

Ο Δημήτρης εξομολογείται στην Αθηνά πως δεν την έχει ξεπεράσει, αλλά εκείνη είναι άκαμπτη και σκληρή απέναντί του.