Η Γη της Ελιάς (SPOILERS) - Η Αντιγόνη πλευρίζει τον Ισίδωρο

Η Γη της Ελιάς Αντιγόνη

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Νικόλα που θα εντοπιστεί νεκρός, με την κηδεία του νεαρού πρωταγωνιστή να βυθίζει στο πένθος την Αρεόπολη. Στη κηδεία θα δώσουν το παρόν όλοι, με τον Ανέστη και τον Φίλιππο να είναι αυτοί που είναι πιο συντετριμμένοι από την απώλεια του καλού τους φίλου.

Μάλιστα, ο πρώτος θα ενημερώσει τον αστυνόμο Κουράκο για τα όσα ακούγονται γύρω από την δολοφονία του Νικόλα και τον συσχετισμό με την αντίστοιχη του Κυριάκου.

Την ίδια στιγμή, ο Αλέξης προσπαθεί να βοηθήσει την Μάρθα και θα ανακαλύψει ένα μυστικό που αφορά την οικογένεια της και η ίδια αγνοεί. Τότε, θα αποφασίσει να μιλήσει στην Μαργαρίτα και εκείνη τον καλεί να μην πει τίποτα στην Μάρθα καθώς θα την σοκάρει.

Ακόμη, ο Λυκούργος βρίσκεται σε μια δύσκολη περίοδο με την φροντίδα της εγγονής του και επιστρατεύει την Χάιδω προκειμένου να τα φέρει βόλτα. Τέλος, η Αντιγόνη σκοπεύει να δείξει στον Ισίδωρο πως έχει αισθήματα για εκείνον μετά και τα αποτελέσματα του test DNA.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Η γη της ελιάς» (9/12, 21:00)

Ο Στάθης προσπαθεί να κάνει την Βασιλική να του ανοιχτεί. Εκείνη έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς δεν μπορεί να του αποκαλύψει όσα συμβαίνουν στη ζωή της. Η Μυρτάλη, κοιτάζοντας το κουτί με τα αναμνηστικά του πατέρα της, βρίσκει κρυμμένο κάτι που της προκαλεί μεγάλη εντύπωση.

Η Χάιδω βρίσκεται κοντά στην αποκάλυψη του ανθρώπου που έδωσε εντολή να εκτελεστούν η Στέλλα και ο Πέτρος. Η συνέχεια αυτής της ιστορίας προβλέπεται ακόμα πιο αιματηρή.