Σασμός (SPOILERS): Νέα εμπόδια στη σχέση του Άγγελου με τη Στέλλα

Σασμός Άγγελος και Στέλλα έρωτας

Μεγάλο ερωτηματικό είναι το αν θα πιάσει ο Νικηφόρος την μητέρα του με τον Μαθιό καθώς φτάνει στο σπίτι ανυποψίαστος για το τι πρόκειται να συναντήσει. Την ίδια ώρα η Σεμίνα επισκέπτεται τη μητέρα της.

Στην επίσκεψη αυτή, όμως θα ξυπνήσουν παλιοί εφιάλτες και βαθιά κρυμμένες αλήθειες θα έρθουν στο φως. Ταυτόχρονα, ο Πέτρος οργανώνει τον αρραβώνα του, χωρίς να γνωρίζει για τα σχέδια του Διονύση.

Η Άσπα βρίσκεται σε δίλημμα για τον Κώστα και αναρωτιέται: Να γυρίσει πίσω ή όχι; Ο Άγγελος πέφτει σ’ ένα ακόμα αδιέξοδο στην έρευνα για τον πατέρα του. Παράλληλα, η σχέση του με τη Στέλλα προχωράει. Θα είναι όμως όλοι σύμφωνοι με αυτή την εξέλιξη;

Σασμός επόμενα επεισόδια- Τι θα δούμε σήμερα 13/12;

Η Αργυρώ προσπαθεί να μάθει περισσότερα για την βαλίτσα με τα αρχαία, αλλά δεν ξέρει ότι ο Διονύσης εμπλέκεται στο παράνομο κύκλωμα.

Εν τω μεταξύ, τα νέα για τον επικείμενο γάμο της Σεμίνας φτάνουν στ’ αυτιά του Διονύση και κανείς δεν ξέρει που μπορεί να τον οδηγήσει ο θυμός του. Μια αδικαιολόγητη «απουσία» της Μαρίνας από την άλλη κάνει τον Πέτρο για πρώτη φορά να την υποψιαστεί.

Ο κλοιός γύρω από τη σχέση της με τον Αντώνη στενεύει… Στο μεταξύ η έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι των Σταματάκηδων βάζει «φωτιά» σ’ όλο το χωριό!

Ενώ τα σπίτια τους γίνονται φύλλο και φτερό, ο Αστέρης βλέπει παραξενεμένος την Καλλιόπη και τον αδελφό του να σιωπούν. Πολύ σύντομα θα μάθει και το γιατί…

Ο Αντώνης, όμως, δεν κάνει πίσω. Καθώς η μόνη απόδειξη για την ενοχή του Μαθιού κινδυνεύει να εξαφανιστεί για πάντα, ζητά από τον εισαγγελέα και νέα άδεια για έρευνα! Θα ανακαλύψει άραγε το πιο σκοτεινό μυστικό των Σταματάκηδων;