Η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» καθηλώνει συνεχώς το κοινό με τις ανατροπές και τις εξελίξεις της.
Ωστόσο, μερικοί πρωταγωνιστές, αν και έγιναν αρκετά γνωστοί μέσω της καθημερινής προβολής τους από τη συγκεκριμένη σειρά, είχαν ήδη κάποιες τηλεοπτικές δουλειές στο ενεργητικό τους.
Ένας από αυτούς, ήταν ο ηθοποιός Δημήτρης Γκοτσόπουλος, που, όπως σας είχαμε ενημερώσει, τον είχαμε δει και αλλού.
Παρ' όλα αυτά, ο τηλεοπτικός «Λάμπρος» δεν είναι ο μόνος που έχουμε παρακολουθήσει κάπου αλλού, αλλά και ο Κωστής Σαββιδάκης.
Ο παπάς από τις «Άγριες Μέλισσες» είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα επεισόδιο στις «Οικογενειακές ιστορίες». Μάλιστα, υποδυόταν τον «Σωκράτη», που είχε πρόβλημα με τη γυναίκα του, καθώς εκείνη ξόδευε αλόγιστα τα χρήματα τους σε αστρολόγους.
Δείτε το σχετικό επεισόδιο:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Κοροναϊός: Ο Τσιόδρας εφιστά την προσοχή: «Καθαρίστε τα κινητά σας»
- Κοροναϊός: Αφήνει προβλήματα σε αναπνοή και πνεύμονες σε ασθενείς που ανάρρωσαν – Τι λένε οι ειδικοί
- Νομπελίστας βιοφυσικός δηλώνει: «Ο κοροναϊός επιβραδύνει, η ανθρωπότητα θα επιβιώσει»