Κυρανάκης: «Όποιος θέλει να έρθει να δει ένα – ένα τα ένσημά μου»

Σάλος έχει προκληθεί μετά τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Κυρανάκη αναφορικά με τις θέσεις εργασίας και του άνεργους.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μετά το θόρυβο γύρω από το όνομα του δήλωσε:

«Το βιογραφικό μου είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα μου. Μάλιστα την ημέρα που έγινε ο ντόρος, 13.000 μπήκαν να το διαβάσουν. Φυσικά λοιπόν κι έχω δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα. Η πρώτη μου δουλειά ήταν εκεί όπως και η τελευταία πριν γίνω βουλευτής.

Και να ξέρετε πως πριν συμπληρώσω τα 30 είχα δέκα χρόνια ένσημα. Τα περισσότερα χρόνια της εργασίας μου ήταν ως ελεύθερος επαγγελματίας με το γνωστό μπλοκάκι που κυνηγούσε ο ίδιος τον πελάτη του και έκανε τον λογιστή του. Επίσης έχω δουλέψει και ως μισθωτός, αλλά και στο ΙΚΑ έχω κολλήσει ένσημα και στο πρώην ΤΕΒΕ που τώρα έχουν ενοποιηθεί όλα και έχουν μπει στον ΕΦΚΑ».

Στη συνέχεια ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είπε: «Προσκαλώ όποιον θέλει να έρθει στο γραφείο μου και δει πόσα ένσημα έχω κολλήσει ένα – ένα. Απέναντι στην κριτική όσων μου λένε ότι δεν δικαιούμαι να ομιλώ γιατί όλα τα χρωστάω στη ΔΑΠ, στη ΟΝΝΕΔ και όλες αυτές τις μπούρδες εγώ θα σας πω κάτι πολύ απλό.

Το ότι ήμουν σε μια κομματική νεολαία, το ότι ήμουν στη ΔΑΠ αποτέλεσε εμπόδιο για να βγω στον ιδιωτικό τομέα. Δεν ήταν βοήθημα. Δεν υπάρχει κανένας σοβαρός εργοδότης που να θεωρεί ότι επειδή ήμουν σε μια κομματική νεολαία θα σε προσλάβω. Κανένας απολύτως».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM