Ηλιόπουλος: Το εμβόλιο δεν είναι άλλοθι για τη μη στήριξη του Ε.Σ.Υ.

«Εγκληματική» χαρακτηρίζει ο Νάσος Ηλιόπουλος την επιμονή της κυβέρνησης Μητσοτάκη «να μειώσει τις δημόσιες δαπάνες για την υγεία»

Της Μαύρας Σαραντοπούλου

Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «το εμβόλιο αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο στη μάχη κατά της πανδημίας, όχι όμως άλλοθι για τη μη στήριξη του συστήματος υγείας».

Παράλληλα, επικρίνει το γεγονός ότι ο Στέλιος Πέτσας «μιλούσε για δύο εκατομμύρια εμβόλια μέσα στον Γενάρη», ενώ «χθες ανακοίνωσε ότι τελικά θα είναι μόλις 300 χιλιάδες».

Ολόκληρη η δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου

«Το εμβόλιο αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο στη μάχη κατά της πανδημίας ‒ όχι άλλοθι για τη μη στήριξη του συστήματος υγείας. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλούσε για 2 εκατομμύρια εμβόλια μέσα στον Γενάρη. Χθες ανακοίνωσε ότι τελικά θα είναι μόλις 300 χιλιάδες. Η επιμονή της κυβέρνησης να μειώσει τις δημόσιες δαπάνες για την υγεία είναι εγκληματική. Τα περιοριστικά μέτρα δεν αρκούν. Χρειαζόμαστε περισσότερα τεστ, δωρεάν για τους πολίτες. Ενίσχυση του Ε.Σ.Υ. με επιτάξεις ιδιωτικών κλινικών. Μέτρα υγείας και ασφάλειας στους χώρους εργασίας. Η κυβέρνηση φέρει την κύρια ευθύνη για την τραγωδία στην οποία οδηγεί τη χώρα».