Αυτή είναι η μήνυση του Καλογρίτσα προς τον κατασκευαστικό όμιλο CCC

Στην έγκλιση που κατέθεσε η πλευρά Καλογρίτσα, ο επιχειρηματίας αρνείται να πληρώσει το χρέος της 3 εκατ. ευρώ στην διεθνή εταιρεία επικαλούμενη ότι αυτά που έπραξε ήταν κατ’ εντολή του… «White House» της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

«Υπό τον συντονισμό, την εποπτεία και καθοδήγηση του White House», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην αγωγή που κατέθεσε ο Καλογρίτσας.

Η CCC, λόγω του ότι δεν επιτρεπόταν να αναπτύξει δράση στην Ελλάδα «έβαλε εικονικά μπροστά την άνω αιτούσα …το ποσό των 3.000.000 …με εμφανή εταίρο την ανώνυμη εταιρεία «Ιωάννης Βλαδίμηρος Χ. Καλογρίτσας Τηλεόραση Πανελλαδικής Κάλυψης μονοπρόσωπη Α.Ε.», η οποία είχε συσταθεί το 2016 με πρωτοβουλία, υπό την εποπτεία και υπό τον συντονισμό της κατά τον οικείο χρόνο κυβέρνησης (την οποία στην επικοινωνία τους αποκαλούσαν White House) και ιδία του αρμόδιου Υπουργού της κ. Νικόλαου Παππά…».

Στη συνέχεια, στην έγκληση της εταιρείας Τοξότης αναφέρεται ρητά ότι τα 3.000.000 διατέθηκαν τελικά «κατά τις υποδείξεις του τότε υπουργού του κ. Νικολάου Παππά, για την έκδοση του φιλοκυβερνητικού εντύπου Documento, παρουσιάζοντας ψευδώς στο άνω Διαιτητικό Δικαστήριο… ότι το άνω ποσό αποτελεί δήθεν προκαταβολή έναντι της ανύπαρκτης σύμβασης «υπεργολαβίας», η οποία δήθεν δεν υλοποιήθηκε…»

Διαβάστε περισσότερα στο κυβέρνηση.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM