Ζαχαριάδης: Εμβολιαζόμαστε εμείς, οι οικογένειές μας, οι φίλοι μας

κωστας ζαχαριάδης
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Μιλώντας στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά FM, ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Κώστας Ζαχαριάδης, έστειλε μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού, τονίζοντας πως η επιστήμη θα νικήσει τις θεωρίες συνωμοσίας. 

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης στη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα για τα εμβόλια της AstraZeneca, επισήμανε πως είναι λάθος να στεκόμαστε σε μια λέξη και πως η πολιτική και οι πολιτικοί πρέπει να κρίνεται και να κρίνονται από αυτό το οποίο θέλουν να εκφράσουν συνολικά.

Κώστας Ζαχαριάδης
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

«Η πολιτική και οι πολιτικοί πρέπει να κρίνεται και να κρίνονται από αυτό το οποίο θέλουν να εκφράσουν συνολικά. Δεν θεωρώ ότι έκανε λάθος, θεωρώ ότι είναι λάθος να στεκόμαστε σε μια λέξη, ενώ έχουμε ένα πλέγμα μιας διαδικασίας η οποία προχωρά πιο αργά σε σχέση με αυτό το οποίο θα θέλαμε και έχουμε την πανδημία εκτροχιασμένη».

«Αντί να στεκόμαστε στο γεγονός ότι 28 Απριλίου έχουμε 90 νεκρούς την ημέρα, 3.500 κρούσματα περίπου, 800 διασωληνωμένους, και ενώ γνωρίζουν όλοι και τη θετική στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και της ελάσσονος αντιπολίτευσης και στα μέτρα προστασίας και στον εμβολιασμό, μια φράση που ειπώθηκε την πιέζουμε και την πιέζουμε, ότι ο Τσίπρας δεν βοηθάει κ.λπ. Με συγχωρείτε, αυτό είναι τοξικότητα.

«Καλά θα έκανε ο κ. Μητσοτάκης να πάρει, αν έχει μείνει κανένας ανεμβολίαστος υπουργός και γενικός γραμματέας, και να τους εμβολιάσει όλους με AstraZeneca»

 

Δεν αισθάνομαι ότι θα κάνω ένα εμβόλιο από το στοκ. Θα κάνω το ίδιο εμβόλιο που έκανε η κ. Μέρκελ, θα κάνω το ίδιο εμβόλιο που έκανε ο κ. Ντράγκι, θα κάνω το ίδιο εμβόλιο που έκανε το υπουργικό συμβούλιο της Κύπρου. Και καλά θα έκανε ο κ. Μητσοτάκης να πάρει, αν έχει μείνει κανένας ανεμβολίαστος υπουργός και γενικός γραμματέας, και να τους εμβολιάσει όλους με AstraZeneca. Θα κάνω το ίδιο εμβόλιο που έκανε ο κ. Μόσιαλος» ανέφερε ο κ. Ζαχαριάδης.

Κώστας Ζαχαριάδης
ΠΗΓΗ:TWITTER