Διάγγελμα Κ. Μητσοτάκη στις 18.00

Διάγγελμα Μητσοτάκη
© EUROKINISSI/ ΓΡ.ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, στις 18.00 πρόκειται να μεταδοθεί μέσω της ΕΡΤ η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη εν όψει του Πάσχα.

Στη δήλωση αυτή του Έλληνα πρωθυπουργού αναμένεται να δοθούν αναλυτικά οι απαντήσεις στα φλέγοντα ζητήματα των ημερών, όπως οι μετακινήσεις από νομό σε νομό την περίοδο του Πάσχα, οι ώρες απαγόρευσης της κυκλοφορίας, τα μέτρα που θα ισχύσουν κατά την εορταστική αυτή περίοδο αλλά και για το άνοιγμα της εστίασης, που –όπως αναφέρεται– «κλείδωσε» για τη Δευτέρα του Πάσχα, δηλαδή στις 3 Μαΐου, και θα ισχύει μόνο για εξωτερικούς χώρους.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, το μήνυμα του Κ. Μητσοτάκη θα έχει διάρκεια περίπου πέντε λεπτά.

Μετατίθεται η ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό στις 19.00

Επίσης, λόγω της μετάδοσης του μηνύματος του Κυριάκου Μητσοτάκη, η τακτική ενημέρωση των πολιτών από το υπουργείο Υγείας αναφορικά με την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας μετατίθεται για τις 19.00 (αντί για τις 18.00, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί).

Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών θα πραγματοποιηθεί από τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια. Στην ενημέρωση θα συμμετέχουν η υφυπουργός Υγείας, Ζωή Ράπτη, και ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα