Πελώνη: «Ο κ. Τσίπρας τρέφεται από την πανδημία»

Αριστοτελία Πελώνη ενημέρωση
© (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη σχολίασε την ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επισημαίνοντας ότι «το ύφος της δήλωσης του κ. Τσίπρα έρχεται να επιβεβαιώσει την ανάγκη προστασίας του επιστημονικού προσωπικού που από την πρώτη στιγμή το κόμμα του έβαλε στο στόχαστρο, επιχειρώντας την αποδόμηση και την στοχοποίηση προσωπικοτήτων εγνωσμένου κύρους».

Και προσθέτει: «Αν, έστω μια φορά, ο κ. Τσίπρας απηύθυνε στους πολίτες έκκληση να εμβολιαστούν και να τηρούν τα μέτρα προστασίας αντί να επιλέγει την κορονοκαπηλεία και το πριόνισμα της Επιστήμης και της επιστημονικής άποψης, ίσως να έπειθε ότι στόχος του είναι η συμβολή στην εθνική προσπάθεια.

Αλλά ο κ. Τσίπρας τρέφεται από την πανδημία. Και όσο αντιλαμβάνεται ότι κάθε μέρα που περνά, φτάνουμε πιο κοντά στο τέλος της πρωτοφανούς κρίσης, τόσο πατάει γκάζι αντί για φρένο στον πολιτικό του κατήφορο» καταλήγει στη δήλωσή της η κ. Πελώνη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εγκλωβισμένος στη λογική της κορονοκαπηλείας»

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η κυβερνητική εκπρόσωπος επιτίθεται στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς πριν λίγες μέρες είχε αναφέρει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ, εγκλωβισμένος στη λογική της κορονοκαπηλείας, αδυνατεί ή δεν θέλει να συνειδητοποιήσει ότι η κυβέρνηση λαμβάνει τις αποφάσεις της μετά από συζήτηση με τους ειδικούς και με βάση τις εισηγήσεις τους»

Η ίδια είχε τονίσει ότι η κυβέρνηση εξετάζει όλες τις παραμέτρους, όπως οφείλει, και λαμβάνει τις αποφάσεις όχι με στόχο να χαϊδεύει αυτιά, αλλά με γνώμονα την καλύτερη διαχείριση της πανδημίας και την ασφαλή έξοδο απ΄ αυτήν. «Η κυβέρνηση ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ειδικούς για το οργανωμένο άνοιγμα της εστίασης σε εξωτερικούς χώρους και αναμένει τις εισηγήσεις της Επιτροπής» είχε αναφέρει συγκεκριμένα.

Παράλληλα, η κ. Πελώνη είχε υπογραμμίσει ότι η κυβέρνηση δεν λαμβάνει τις αποφάσεις της με βάση το τι θα ήταν πρόσκαιρα αρεστό, αλλά με βάση το τι είναι σωστό για την προστασία της δημόσιας υγείας. «Ούτε αποφασίζει με βάση την αλλοπρόσαλλη λογική του ΣΥΡΙΖΑ που τη μια χαρακτηρίζει τη σχετική συζήτηση παράλογη (όπως δήλωνε ο Αλέξης Τσίπρας στις 31 Μαρτίου), ενώ την άλλη θέτει θέμα ανοίγματος της εστίασης» προσθέτει και τονίζει «επενδύοντας στην κόπωση πολιτών και επαγγελματιών, η αξιωματική αντιπολίτευση δεν θα διασωθεί πολιτικά».

Τέλος η κυβερνητική εκπρόσωπος κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να τοποθετηθεί με σαφήνεια στέλνοντας ένα μήνυμα τήρησης των μέτρων προστασίας απ΄ όλους.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα