Εμπρηστική επίθεση - Χαρδαλιάς: Δεν τους φοβόμαστε, δε θα μας τρομοκρατήσουν

Νίκος Χαρδαλιάς
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Στο στόχαστρο δραστών μπήκαν οι οικογενειακές επιχειρήσεις της Γιώτας Παναγιωτοπούλου, συζύγου του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, στο Βύρωνα. Τα ξημερώματα, άγνωστοι τοποθέτησαν δύο εμπρηστικούς μηχανισμούς, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές. Για το περιστατικό τοποθετήθηκε ο κ. Χαρδαλιάς σε τηλεοπτικό σταθμό, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «δεν τους φοβόμαστε».

Σε δήλωσή του που μεταδόθηκε από τον ΑΝΤ1, ο κ. Χαρδαλιάς δήλωσε ότι «κάποια θρασύδειλα ανθρωπάρια που αρέσκονται να παίζουν στο σκοτάδι που είναι το αγαπημένο τους χόμπι και πάντα με κουκούλες πιστεύουν ότι μπορούν να μας τρομοκρατήσουν» και τόνισε ότι «λέμε ξεκάθαρα ότι δεν τους φοβόμαστε. Δε θα μας τρομοκρατήσουν».

«Θα παλέψουμε και θα φτιάξουμε πάλι με τη Γιώτα αυτά που η ίδια έχει παλέψει παρά πολύ καιρό να φτιάξει αλλά σε κάθε περίπτωση το μήνυμα είναι ότι δεν κάνουμε βήμα πίσω σε αρχές και αξίες που σαν ενεργοί πολίτες και προσωπικότητες προσπαθούμε να υπηρετήσουμε όλα αυτά τα χρόνια.  Δε θα μας τρομοκρατήσουν», πρόσθεσε καταλήγοντας. 

Εμπρηστική Επίθεση στον Βύρωνα
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Από την πλευρά της η σύζυγός του Γιώτα Παναγιωτοπούλου ανέφερε: «Ένα έχω να πω. Ούτε βήμα πίσω. Η τρομοκρατία δεν περνάει». 

Η δήλωση της Αριστοτελίας Πελώνη

Για τις εμπρηστικές επιθέσεις τοποθετήθηκε και η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, η οποία δήλωσε: «Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση, τα ξημερώματα, με δύο εμπρηστικούς μηχανισμούς στις δύο επιχειρήσεις που διατηρεί η σύζυγος του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά. Η Πολιτεία θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου οι δράστες να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. Εμπρηστικές επιθέσεις δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία».

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα