Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Χαρδαλιάς

Νίκος Χαρδαλιάς
eurokinissi

Στο δάσος του Σέιχ Σου στη Θεσσαλονίκη κατέφθασε νωρίς το πρωί ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Στόχος της επίσκεψης είναι η αυτοψία του δάσους του Σέιχ Σου, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τη ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος της Βορείου Ελλάδος.

νίκος χαρδαλιάς
eurokinissi

Επιπλέον, να σημειωθεί ότι τα επόμενα 24ωρα ξεκινούν εκτεταμένοι καθαρισμοί εύφλεκτης ύλης για την αντιπυρική θωράκιση της περιοχής. Τα προληπτικά έργα πυροπροστασίας στο δάσος του Σέιχ Σου πραγματοποιούνται υπό την ευθύνη της Πολιτικής Προστασίας, στο πλαίσιο αντίστοιχων δράσεων σε Τατόι και Ιπποκράτειο Πολιτεία, καθώς και σε 18 περιοχές της Αττικής οι οποίες παρουσιάζουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά επικινδυνότητας και έχουν ενταχθεί στην Επιχείρηση «Δρυάδες» για την αντιπυρική θωράκισή τους.

νίκος χαρδαλιάς
eurokinissi

Οπως αναφέρει το grtimes.gr μαζί με τον Νίκος Χαρδαλιά στο σημείο έχουν παρευρεθεί ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Υφυπουργός Εσωτερικών για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, αλλά και ο Δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης.