TIME: Η «καλλιτέχνιδα της χρονιάς» στο εξώφυλλο με outfit Μαίρη Κατράντζου - τι λέει η Ελληνίδα ντιζάινερ (pics+video)

Η Μαίρη Κατράντζου δεν είναι τυχαία στην κορυφή της μόδας. Η Ελληνίδα σχεδιάστρια μονίμως πρωτοτυπεί, συναγωνιζόμενη σε δημιουργικό πνεύμα μετρ της μόδας απ' τα παλιά. 

Εντύπωση, λοιπόν, δεν πρέπει να μας κάνει που το κορυφαίο περιοδικό Time και η Lizzo επέλεξαν δικό της, υψηλής ραπτικής, outfit για να ντύσουν τη Lizzo για το εξώφυλλο και τη φωτογράφισή της.

Το TIME την ανήγαγε σε «entertainer» της χρονιάς, καλλιτέχνιδα του 2019 και στο πλαίσιο του photoshoot, το τιμ του επέλεξε δημιουργίες της Ελληνίδας ντιζάινερ.

Τι λέει η Μαίρη

«Σχεδιάζοντας αυτή την κολεξιόν, αποσκοπούσα στο να δημιουργήσω κομμάτια που θα φορούν γυναίκες κάθε μεγέθους και ηλικίας, ανεξάρτητα από το πολιτισμικό τους background. Τίποτα δε μου δίνει περισσότερη δύναμη από την εικόνα της Lizzo στο εξώφυλλο του περιοδικού Time» πρόσθεσε, ενώ οι πάνω από 550 χιλιάδες followers της έδιναν συγχαρητήρια μέσω «likes» και σχολίων.

TIP

Να υποσημειώσω εδώ ότι η Lizzo πήρε θετικό πρόσημο από την πλευρά του κοινού και μέσω της συμμετοχής της στο φιλμ «Hustlers» με τη Jennifer Lopez. Ουσιαστικά, αυτή της η συνεργασία απογείωσε το κασέ και τ' όνομά της στο χρηματιστήριο της διεθνούς showbiz.

https://www.instagram.com/p/B6FdFhPFEa6/