Συγκλονίζει Έλληνας σχεδιαστής - Το τροχαίο και ο καρκίνος που του άλλαξαν τη ζωή

Πρόκειται για έναν πολύ γνωστό και επιτυχημένο Έλληνα σχεδιαστή μόδας, που ο θάνατος του «χτύπησε» την πόρτα σε πολύ μικρή ηλικία.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Στρέπκο, ο οποίος μίλησε στον Παναγιώτη Βαζαίο στο «Χάι» και αποκάλυψε ότι στα 21 του χρόνια έχασε τον πατέρα του από τροχαίο, ενώ λίγα χρόνια μετά, η μητέρα του «έφυγε» από καρκίνο.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σου, που λύγισες;

Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν έχασα τους γονείς μου, μου συνέβη σε πολύ μικρή ηλικία και δεν έχουν δει τίποτα από αυτά που έχω κάνει. Τον μπαμπά μου τον έχασα στα 21 μου από τροχαίο ατύχημα και τη μαμά μου την έχασα στα 26 μου από καρκίνο του δέρματος. Γι’ αυτό κιόλας φοβάμαι πάρα πολύ τον ήλιο, ελέγχω συνέχεια τις ελιές μου και γενικά κάνω κάθε χρόνο εξετάσεις. Είναι κληρονομικό το μελάνωμα και όπως καταλαβαίνεις προσέχω αρκετά. Φοράω αντηλιακό ακόμη και τον χειμώνα.

Με τι δύναμη κατάφερες να ξεπεράσεις αυτό το ξαφνικό σοκ των δύο θανάτων;

Ήταν δύσκολο πολύ. Τον μπαμπά μου μέσα σε δύο ώρες τον είδα στην κάσα. Ήταν η πρώτη κηδεία που πήγα στη ζωή μου, δεν είχα ξαναδεί νεκρό ποτέ. Και ενώ προσπαθούσα να συνεφέρω τη μαμά μου από τον θάνατο του πάτερα μου, πήγαμε για μπάνιο στη θάλασσα, βλέπω τη μητέρα μου με μαγιό μετά από έξι χρόνια και διαπιστώνω ότι μία ελιά στην πλάτη της έχει αλλάξει χρώμα. Αυτό ήταν και το μελάνωμά της. Μετά ξεκίνησαν οι χημειοθεραπείες και μέσα σε δύο χρόνια την έχασα. Το μόνο μου στήριγμα ήταν η δουλειά μου. Έτσι με είχαν μάθει οι γονείς μου να παλεύω μόνος μου, δεν είχα συγγενείς άλλωστε να με στηρίξουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM