Συγκλονίζει η Πρεζεράκου: «Η προπέλα θα μπορούσε να με έχει κάνει κιμά»

Τυχερή μέσα στην ατυχία της στάθηκε η Έρρικα Πρεζεράκου.

Πριν λίγες μέρες, είχε ένα ατύχημα με το φουσκωτό σκάφος όπου επέβαινε. Η Έρρικα Πρεζεράκου κάτω από άγνωστες συνθήκες βρέθηκε μέσα στη θάλασσα. Ο σύντροφός της γύρισε να την πάρει και τότε η προπέλα την χτύπησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο χέρι της.

Η Έρρικα Πρεζεράκου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΚΑΤ όπου υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο στο χέρι. 

Η ίδια αποκάλυψε πως έχασε το μικρό της δάχτυλο και η αγωνία της είναι μεγάλη για τον παράμεσο. Μιλώντας στο MEGΑ αποκάλυψε πως έχει χάσει πολύ αίμα και ήδη έχει κάνει μεταγγίσεις καθώς είχε χαμηλό αιμοτοκρίτη και ζητάει από τον κόσμο να προσευχηθεί για εκείνη.

«Καλά είμαι, κάνω τώρα δύο συνεχόμενες μέρες μεταγγίσεις, γιατί είχα χαμηλό αιματοκρίτη. Είχα χάσει πολύ αίμα. Τα έχω αφήσει όλα. Δεν μπορώ να ανταποκριθώ σ’ όλα αυτά τα τηλέφωνα και όλο το χαμό. Χρειάζομαι ηρεμία. Είμαι ακόμη σε σοκ. Θέλω να συνειδητοποιήσω τι έχει γίνει. Απλά λέω στον εαυτό μου ότι πρέπει να νιώθει ευγνωμοσύνη γιατί θα μπορούσα να είχα γίνει κιμάς. Να πω την αλήθεια, έχω έννοια για τον παράμεσο, γιατί το τελευταίο μου δαχτυλάκι το έχασα. Μια προσευχή θα ήθελα από τους ανθρώπους να σωθεί ο παράμεσος και να πάνε όλα καλά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM