Νάταλι Κάκκαβα: Λύγισε on air- Δείτε τι συνέβη (vid)

Το πρωί της Τετάρτης (2/8) η Νάταλι Κάκκαβα έβαλε τα κλάματα on air, κατά τη διάρκεια του δελτίου καιρού της εκπομπής «Καλοκαίρι #not».

Η εκπομπή πήρε παράταση για άλλη μια εβδομάδα, καθώς η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» θα ξεκινήσει στις 14 Σεπτεμβρίου.

«Εγώ με τη Ναταλί σταματάμε την Παρασκευή, γιατί αυτή ήταν η συμφωνία, γιατί έχουμε δυο παιδάκια, γιατί έχουμε κάνει έναν προγραμματισμό, γιατί η γυναίκα που μας βοηθάει στο σπίτι έχει κάνει κι αυτή τον προγραμματισμό της και πρέπει να φύγει, γιατί εγώ πρέπει μετά από 52 εβδομάδες συνεχούς καθημερινής παρουσίας νιώθω την ανάγκη ότι πρέπει να ξεκουραστώ και στις 14 του μήνα θα επανέλθω με την Κατερίνα και το ανανεωμένο Ευτυχείτε», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Στη συνέχεια, όταν πήρε τον λόγο η Νάταλι Κάκκαβα, ανέφερε συγκινημένη: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά μας που έκαναν κι αυτοί τη θυσία τους να μας αποχωριστούν, γιατί δεν έχουν συνηθίσει να μας αποχωρίζονται». Όταν η παρουσιάστρια πήγε μπροστά στη γιγαντοοθόνη για το δελτίο καιρού την έπιασαν τα κλάματα.

Δείτε όλα όσα έγιναν στο video που ακολουθεί: 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM