Συγκίνηση και μπάχαλο στα γυρίσματα του «Καφέ της Χαράς»

Για τις συνθήκες των γυρισμάτων του «Καφέ της Χαράς» με νέα επεισόδια στον ΑΝΤ1 μίλησε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στην τη «Φωλιά των ΚουΚου».

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε το πρωί της Δευτέρας στον Γιάννη Πουλόπουλο και τη «Φωλιά των ΚουΚου», λέγοντας ότι δεν ήταν σίγουρη η επιστροφή, αφού παίζει και στη σειρά του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα. Ωστόσο, δεν μπορούσε να πει «όχι» στον Χάρη Ρώμα και την Άννα Χατζησοφια, που δεν συζητούσαν την αντικατάσταση του ηθοποιού.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης χαρακτήρισε μπάχαλο την πρώτη μέρα των γυρισμάτων, αφού όπως δήλωσε περίμεναν πέντε ώρες ώστε να βγει μια σκηνή,διότι έβρεχε,έσταζε το ταβάνι στα σκηνικά με ως αποτέλεσμα να χαλάσουν οι κάμερες.

Περίεργο χαρακτήρισε το συναίσθημα της επιστροφής του «Καφέ της Χαράς» καθώς θα πρέπει το remake του να είναι αντάξιο με την παλιά του τηλεθέαση.

"Έχω πέσει πολλές φορές έξω στο ένστικτό μου να κάνω ρόλους. Τον ρόλο του Φατσέα δεν ήθελα να τον κάνω, η Μπέσυ (Μάλφα) με έπεισε,όπως δήλωσε. Ο ειδικός τρόπος έκφρασης του Φατσέα φυσικά και θα επιστρέψει, παρόλο που υπήρχε πρόστιμο για κακοποίηση της ελληνικής γλωσσάς από το ΕΣΡ.

Δείτε το video: