Στέφανος Τσιτσιπάς: «Είμαι αυθεντικός, το κοινό θέλει την αλήθεια!» (pic)

Συνέντευξη στο περιοδικό «Down Town» παραχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο φημισμένος τενίστας μίλησε για το πως αισθάνεται ως άτυπος εκπρόσωπος της Ελλάδας στα μεγάλα τουρνουά, τις οικογενειακές καταβολές του, καθώς και την κριτική που δέχεται από τα social media!

Αναλυτικά η συνέντευξη του μεγάλου τενίστα:

Για την αγωνιστική του πορεία: «Κουβαλάω την Ελλάδα παντού! Έχω μια ξεχωριστή σχέση με τη χώρα μου, είμαι πιστός πρέσβης, νιώθω τρομερή υπερηφάνεια που μπορώ και βοηθάω με το τένις μου την Ελλάδα του αύριο. Είναι ωραίο να παίρνεις αγάπη για κάτι που έχεις δημιουργήσει από το μηδέν. Είναι ωραίο να φτάνεις μέχρι τα ημιτελικά του Australian Open, αλλά για να πω την αλήθεια στοχεύω ψηλότερα.

Υπάρχουν στιγμές που θα ήθελα να είχα περισσότερο χρόνο εκτός γηπέδων για να κάνω κάτι δημιουργικό. Να πάω να σπουδάσω, να μάθω κάτι καινούργιο, να αναπτύξω κάποια νέα δεξιότητα. Να γίνω πιο ολοκληρωμένος άνθρωπος. Πέρα από αυτό, ωστόσο, το τένις με έχει φέρει εκεί που με έχει φέρει».

Για την οικογένειά του: «Το να βρίσκομαι μαζί τους με ανεβάζει πολύ, μου δίνει μια άλλη οπτική της ζωής. Αισθάνομαι αγάπη και ασφάλεια όταν είμαι δίπλα τους. Ξέρω ότι με αγαπούν και αυτό που συμβαίνει είναι πάρα πολύ όμορφο. Το εκτιμώ που είμαστε τόσο δεμένοι και είναι συνεχώς κοντά μου. Παίζουν πρωταρχικό ρόλο στη ζωή μου. Απλώς πολλές φορές μπορεί να γίνει κουραστικό. Θέλω να απομονώνομαι μερικές φορές».

Για τις κριτικές που έχει δεχτεί κατά καιρούς με αναρτήσεις στα social media και δηλώσεις του: «Το κοινό θέλει την αλήθεια. Για μένα η διπλωματία από κάποιο σημείο και μετά γίνεται γελοία. Να απαντάς με τρόπο που σε σώζει συνεχώς και σε κάνει να φαίνεσαι τέλειος στα μάτια των άλλων. Αν είναι να πω κάτι που νιώθω πολύ βαθιά, κάτι που πιστεύω, θα το κάνω χωρίς φίλτρο.

Όπως έγινε και πρόσφατα στο Twitter (σ.σ. το σχόλιο για τα Harrods και η απάντηση σε όσους του επιτέθηκαν για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Ντουμπάι) και δεν νιώθω τύψεις. Δεν δίνω σημασία, έχω ξαναπεί ότι μου φαίνεται αστείος ο τρόπος με τον οποίο ο κόσμος αντιδράει, διότι οι προθέσεις μου είναι καλές και δεν εναντιώνονται σε κάποιον. Για μένα, το να είμαι αυθεντικός είναι πολύ σημαντικό».