ΣΤΟΙΧΗΜΑ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Παγκόσμιο Κύπελλο 27/3/’21

Μία επιτυχία με απόδοση 2,00 καταγράψαμε στις τελευταίες μας προτάσεις (24/3/’21). Η επιτυχημένη πρόταση ήταν αυτή της Κύπρου με την Σλοβακία 0-0 (no goal και under 2,5 η πρότασή μας). Στις άλλες αναμετρήσεις στο Τουρκία– Ολλάνδια 4-2 (Χ2 και g/g η προτ.) δεν «βγήκε» το σημείο, ενώ στο Γαλλία – Ουκρανία 1-1 (1 και no goal η προτ.) αστοχήσαμε καθώς η Γαλλία ισοφαρίστηκε με αυτογκόλ.

Συνεχίζουμε σήμερα (27/3) με στοιχηματικές προτάσεις από την δεύτερη ημέρα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου:

Ρωσία – Σλοβενία (16:00)

Με το δεξί στους προκριματικούς η Ρωσία έπειτα από την εκτός έδρας νίκη της με 3-1 επί της Μάλτας. Το σκορ δεν δείχνει την πραγματική εικόνα της αναμέτρησης αφού οι Ρώσοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με μία ανταγωνιστική Μάλτα. Από την άλλη η Σλοβενία πέτυχε μια σημαντική νίκη με 1-0 επί της φιναλίστ του προηγούμενου Μουντιάλ, Κροατίας. Η πρόταση είναι 1X και no goal με απόδοση 2,00.

Κροατία – Κύπρος (19:00)

Από εκτός έδρας ήττα με 1-0 με αντίπαλο την Σλοβενία έρχεται η Κροατία στην πρεμιέρα της διοργάνωσης. Παρά τις πολλές ευκαιρίες δεν κατάφερε να ισοφαρίσει το γκολ που δέχτηκε από τους Σλοβένους από το 15’. Από την άλλη η Κύπρος στο ντεμπούτο του Νίκου Κωστένογλου, έφερε λευκή ισοπαλία  με τη Σλοβακία και άφησε καλές εντυπώσεις.  Η πρόταση είναι 1 και under 3,5 με απόδοση 2,00.

Τσεχία – Βέλγιο (21:45)

Από νίκες με ανατροπή στην πρεμιέρα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου προσέρχονται αμφότερες στην αναμέτρηση. Η Τσεχία επικράτησε εκτός έδρας με 2-6 επί της Εσθονίας, ενώ το Βέλγιο 3-1 επί της Ουαλίας. Ομάδες που έδειξαν πως διαθέτουν επιθετικές αρετές, αναμένουμε πως δεν θα μείνουν χαμηλά στο σκορ. Η πρόταση είναι over 2,5 με απόδοση 1,80.