ΣΤΟΙΧΗΜΑ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Παγκόσμιο Κύπελλο 30/3/’21

Eπιτυχημένες (3/3) όλες οι τελευταίες προτάσεις μας (28/3/’21). Οι αποδόσεις τους ήταν 1,802,15 και 2,00 αντίστοιχα, για τις αναμετρήσεις: Γεωργία - Ισπανία 1-2 (2 και under 3,5 η πρότασή μας), Κόσοβο  – Σουηδία 0-3 (2 και under 3,5 η πρότ.) και Βουλγαρία – Ιταλία 0-2 (2 και under 3,5 η πρότ.).

Συνεχίζουμε σήμερα (30/3) με στοιχηματικές προτάσεις από την τρίτη ημέρα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου:

Κύπρος – Σλοβενία (19:00)

Η Κύπρος, με το νέο προπονητή της Νίκο Κωστένογλου, στους δύο αγώνες που έχει δώσει έδειξε αναγεννημένη σε σύγκριση με την εμφάνισή της στην προηγούμενη διοργάνωση. Παρά την ήττα της με 1-0 από τη Κροατία άφησε καλές εντυπώσεις και ελπίδες για τη συνέχεια. Στα αρνητικά, το γεγονός πως δεν έχει σημειώσει ακόμα γκολ. Από την άλλη οι Σλοβένοι που είναι το φαβορί του αγώνα, προέρχονται από ήττα με 2-1 από τη Ρωσία σε ένα παιχνίδι στο οποίο πραγματοποίησαν μέτρια εμφάνιση. Η πρόταση είναι under 2,5 και no goal με απόδοση 1,85.

Σλοβακία – Ρωσία (21:45)

Η Σλοβακία προέρχεται από δύο ισοπαλίες, μία λευκή με την Κύπρο και μία με αντίπαλο τη Μάλτα (2-2) κάτι που πυροδότησε γκρίνιες στην αποστολή της. Είναι προφανές πως οι πολλές απουσίες έχουν επηρεάσει την ομάδα. Από την άλλη οι Ρώσοι μετρούν την δεύτερη νίκη τους (Μάλτα, Σλοβενία) και προσέρχονται στην αναμέτρηση με άριστη ψυχολογία. Η πρόταση είναι 2 και over 1,5 με απόδοση 2,20.

Μαυροβούνιο – Νορβηγία  (21:45)

Παιχνίδι στο οποίο όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά. Το Μαυροβούνιο σε περίπτωση νίκης αρχίζει να «βλέπει» με καλές πιθανότητες την κατάκτηση μίας από τις δύο πρώτες θέσεις. Συγκατοικεί στην κορυφή με την Τουρκία έχοντας βγεί νικήτρια στα δύο παιχνίδια που έχει δώσει με χαμηλής σχετικά δυναμικότητας ομάδες (Λετονία, Γιβραλτάρ). Από την άλλη οι Νορβηγοί μετά την ήττα που είχαν υποστεί στην πρεμιέρα των προκριματικών από την Τουρκία δέχονται πολύ κακές κριτικές ειδικά όσον αφορά στην άμυντική τους λειτουργία. Η πρόταση είναι g/g με απόδοση 1,85.