Βασίλης Βαξεβάνογλου: Συγκινεί η κίνησή του για τον άτυχο Γιώργο Ζαγκλιβέρη

baxebanoglou

 

Ο Βασίλης Βαξεβάνογλου πριν λίγες μέρες είχε ενημερώσει το κοινό του στα social media, ότι τα έσοδα από το νέο του τραγούδι με τίτλο «Τρελαίνομαι» θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Ζαγκλιβέρη, ο οποίος έδινε τη δική του μάχη με τον καρκίνο. 

Ο Βασίλης Βαξεβάνογλου είναι ένας άνθρωπος βαθιά ευαισθητοποιημένος και η απόφασή του να δώσει τα έσοδα του τραγουδιού του στον άτυχο Γιώργο πάρθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη. 

Η είδηση ότι ο ποδοσφαιριστής έχασε τη μάχη για τη ζωή, βύθισε στη θλίψη την οικογένειά του, αλλά και όλους όσοι τον γνώρισαν μέσω της πλατφόρμας του Tik Tok. 

Σύμφωνα με ανάρτηση του Βασίλη Βαξεβάνογλου, τα έσοδα του «Τρελαίνομαι» θα δοθούν στον Σύλλογο φίλων των καρκινοπαθών παιδιών ΣΤΟΡΓΗ, μετά από επιθυμία των γονιών του Γιώργου Ζαγκλιβέρη, όπως επίσης και τα έσοδα από τους κουμπαράδες όπου είχαν τοποθετηθεί σε αρκετά σημεία για την οικονομική ενίσχυση του άτυχου νεαρού ποδοσφαιριστή.

Ο 30χρονος Γιώργος Ζαγκλιβέρης με καταγωγή από τις Σέρρες έδινε μάχη με μια σπάνιας μορφής καρκίνου  Λέμφωμα Burkitt , που ξεκινά από εξειδικευμένα κύτταρα του ανοσοποιητικού που ονομάζονται Β κύτταρα.

Αφήνοντας το σχόλιό σας κάτω από το τραγούδι και κάνοντας κοινοποίηση συμβάλετε στην ενίσχυση των εσόδων εις μνήμη του  άτυχου Γιώργου.