10+1 Insta accounts για edgy μακιγιάζ που θα ζηλέψεις

To Instagram αποτελεί πηγή έμπνευσης για τα πάντα πλέον, από tutorials μακιγιάζ μέχρι DIY ιδέες για να ανανεώσεις τον χώρο σου. Ωστόσο, για την ώρα κράτα το πρώτο σκέλος, και εμπνεύσου για edgy μακιγιάζ μέσα από κορυφαία προφίλ make up artists στο Instagram.

Κάθε γυναίκα λίγο ή πολύ αγαπά το μακιγιάζ και της αρέσει να πειραματίζεται προκειμένου να ανανεώνει όχι μόνο την εμφάνιση της αλλά και ολόκληρη την ψυχοσύνθεση της.

Aποτελεί μια «ιερή τελετουργία» και πρέπει να αντιμετωπίζεται και με τον ανάλογο τρόπο. Εξάλλου ένα προσεγμένο make up μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα και μας boostάρει τη διάθεση.

Ωστόσο, μερικές φορές καλό είναι να ξεφεύγουμε από την πεπατημένη ακόμα και σε αυτό το κομμάτι και να δοκιμάζουμε το κάτι παραπάνω... Κάτι το διαφορετικό!

 

Και εδώ έρχονται μεγάλοι make up artists για να διδάξουν εμάς τους πιο αδαής και να μας κάνουν από noobάδες, experts. Και μάλιστα χωρίς φυσική παρουσία, αλλά μέσω Instagram.

Ακόμα και αν το να κάνεις blending 15 σκιών, το τέλειο cat eye ή τα bold χείλη δεν είναι το στοιχείο σου, οι συμβουλές των ειδικών θα σε βοηθήσουν step-by-step να βελτιωθείς και να έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς.

Εξάλλου και αυτό, όπως όλα στη ζωή θέλουν τρόπο και όχι κόπο. Οπότε εξοπλίσου με τα απαραίτητα «όπλα» και ξεκίνα ένα μαγευτικό ταξίδι στον κόσμο των foundation, των κραγιόν και του contouring.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • 10+1 φθινοπωρινά trends για μοδάτο μανικιούρ (pics)
  • Διάλεξε την ιδανική απόχρωση foundation σαν expert (pics)
  • 4 τρόποι να φαίνονται οι βλεφαρίδες σου πιο πλούσιες (pics)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM