Απίστευτες γυναίκες με μοναδικά ταλέντα (vid)

Οι γυναίκες είναι απίστευτα πλάσματα και μερικές φορές η θέληση που τις διακατέχει δεν έχει όρια γι' αυτό και επιδίδονται σε μοναδικά πράγματα

Μπορεί η Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας να πέρασε, ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως κάθε μέρα είναι –ή έστω πρέπει να είναι– γιορτή.

«With ordinary talent and extraordinary perseverance all things are attainable»

Είναι επίσης, σημαντικό να μην ξεχνάμε λεπτό όλες εκείνες τις απίστευτες και ταλαντούχες γυναίκες που μας περιβάλλουν. Και φυσικά, να μην ξεχνάμε, ως γυναίκες, το πόσο ξεχωριστές είμαστε και πως πράγματι, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά περισσότερα από όσα νομίζουμε την ώρα που κρυβόμαστε πίσω από τους φόβους μας.

Και όντας λοιπόν σ' αυτό το πνεύμα με ένα και μόνο βίντεο θέλω να σας δείξω πως μερικές απίστευτες γυναίκες απορρίπτουν τα όποια ταμπού ή κόμπλεξ, αγκαλιάζουν και αγαπούν τον εαυτό τους, εκθειάζοντας πως πράγματι αξίζουν και πως μπορούν να καταφέρουν ό,τι σκαρφιστεί το μυαλό τους. Όσο περίεργο και αν είναι αυτό... Στην τελική, το ταλέντο είναι ταλέντο no matter what. Αρκεί να μας κάνει χαρούμενους και να δίνει το κάτι παραπάνω!

«Your time is limited, so don't waste it living someone else's life»

Το βίντεο αυτό το βρήκαμε μέσα από μια σελίδα του Facebook που φέρει τον τίτλο «People Are Awesome». Μια σελίδα αφιερωμένη όχι απλά στις γυναίκες, αλλά σε όλους τους υπέροχους ανθρώπους, οι οποίοι βρίσκουν το θάρρος να κάνουν κάτι το απίθανο –Ναι, ναι, ακόμα και σε σένα που διαβάζεις αυτές τις γραμμές.

Mε μότο τη φράση της ίδιας της σελίδας: «Ordinary People Doing Extraordinary Things» («Απλοί άνθρωποι κάνοντας απίθανα πράγματα»), και χωρίς άλλα περιττά λόγια σας αφήνουμε να δείτε μερικές σπουδαίες και ιδιαίτερα ριψοκίνδυνες γυναίκες με κάπως περίεργα και ασυμβίβαστα, θα λέγαμε, ταλέντα ή/και χόμπι.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε περισσότερα βίντεο με μοναδικούς ανθρώπους ΕΔΩ, ενώ αν το επιθυμείτε μπορείτε να καταχωρήσετε και εσείς ένα δικό σας extreme βίντεο. Τολμάτε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM