H επανάσταση στα φρύδια που κάνει το βλέμμα να καθηλώνει

φρύδια microblading ομορφιά

Η μέθοδος microblading φέρνει την επανάσταση στα γυναικεία φρύδια, αφού διαφέρει από τις κλασσικές μεθόδους του μόνιμου μακιγιάζ ή του τατουάζ.

Η Μαρία Αντωνίου-Άλμπαν εξηγεί στο health4U.gr τα μυστικά της ομορφιάς.

  • Ποια είναι η πιο σημαντική beauty συμβουλή που έχεις διδαχθεί;

Η αλήθεια είναι ότι έχω διδαχθεί πολλές συμβουλές ομορφιάς. Εκείνη όμως εγώ θεωρώ την πιο βασική είναι ότι τα φρύδια είναι ο καθρέφτης του προσώπου μας για αυτό και πρέπει να τα περιποιούμαστε.

  • Υπάρχει κάποια μέθοδος/τεχνική που κάνει το φρύδι πιο πυκνό;

Υπάρχουν διάφορες τεχνικές. Η απόλυτη τάση πλέον στο ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών είναι το Microblanding. Με τη τεχνική της phishading το φρύδι γίνεται πιο πυκνό και γεμάτο, προσφέροντας σκίαση στα κενά με φυσικό τρόπο.

  • Το microblading είναι η ειδικότητά σου. Τι είδους επιμόρφωση λαμβάνεις ώστε να είσαι πάντα ενήμερη για τις τάσεις;

Καταρχάς να πούμε εδώ ότι έχω λάβει επιμόρφωση μέσα από τα σεμινάρια της Phi  Brows. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιώ είναι της Ακαδημίας και φροντίζω καθημερινά να είμαι σε επαφή με την Ακαδημία, προκειμένου να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο υπάρχει στην αγορά και βοηθά στην εξέλιξη της δουλειάς μου. Η συνεχής εκπαίδευση και επιμόρφωση είναι κάτι που δεν μπορεί να σταματήσει. Είναι τέτοια η φύση της δουλειάς μας, που συνεχώς οι τάσεις αλλάζουν και εμείς καλούμαστε να ακολουθήσουμε.

Διαβάστε περισσότερα για την τεχνική στο Health4u.gr