Αγαπητό Μπούστο: «Με πιέζει να του κάνω στοματικό συνέχεια»

Αγαπητό Μπούστο και μπουστοκόριτσα χρειάζομαι τη συμβουλή σας. Είμαι  27 ετών και έχω σχέση με ένα παιδί εδώ και 2 χρόνια. Στην αρχή ήταν όλα πολύ καλά. Γνωριστήκαμε στη δουλειά μου και με προσέγγισε με πολύ ωραίο τρόπο. Στην πρώτη καραντίνα αναγκαστικά σχεδόν, μείναμε μαζί. Και εκεί άρχισαν τα προβλήματα. 

Το πρώτο τρίμηνο συγκατοίκησης προσπαθούσαμε να βρούμε κοινά πατήματα. Η σεξουαλική μας ζωή ήταν αρκετά έντονη και πλούσια, πιο πολύ από όσο είχα συνηθίσει εγώ.

Εννοείται πως απολαμβάνω το σεξ, αλλά δεν ήμουν τόσο εξοικειωμένη με την όλη φάση

Γενικά στο ερωτικό κομμάτι εκείνου του αρέσει να δοκιμάζει πράγματα, εμένα καθόλου. Είμαι γενικά κλειστός χαρακτήρας και λίγο ντροπαλή αλλά αυτό δεν μπορώ εύκολα να το αλλάξω. Πριν 3 μήνες βρήκα στο κινητό του μηνύματα με μια άκυρη. Στην ουσία έκαναν sexting. Με πόνεσε πολύ, αλλά μου υποσχέθηκε ότι δεν έχουν βρεθεί ποτέ στη ζωή τους και ότι απλά μιλάνε μέσω μηνυμάτων. Κάτσαμε λοιπό, συζητήσαμε και αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε λίγο την ερωτική μας ζωή και εκεί ξεκινάει το πρόβλημα. 

Με πιέζει να του κάνω στοματικό κάθε φορά που κάνουμε σεξ. Δεν είμαι φαν και δεν μπορώ να σας πω ότι το απολαμβάνω, πόσο μάλλον όταν με πιέζει. Κορίτσια δεν ξέρω αν έχει μέλλον αυτή η σχέση κυρίως λόγω του ερωτικού. Από την άλλη σκέφτομαι μήπως εγώ δεν είμαι αρκετή και πρέπει να προσπαθήσω περισσότερο. Εσείς τι λέτε;

Η Εύα απαντά

Α ΠΑ ΡΑ ΔΕ ΚΤΟΣ! Κορίτσι μου, ο φίλος σου είναι απαράδεκτος. Ας κάνουμε μια υπενθύμιση τα βασικά. ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν κάνουμε κάτι που δεν θέλουμε. Είτε στο κρεβάτι μας, είτε στη δουλειά μας, είτε στο σπίτι μας εμείς διαλέγουμε τι θέλουμε να κάνουμε και τι όχι. Δεύτερον, φυσικά και δεν είσαι λίγη! Είσαι απλά διαφορετική και αυτό είναι οκ. Πρέπει να του δώσεις να καταλάβει ότι έχεις όρια, φυσικά αφού τα βάλεις πρώτα. Ο έρωτας και το σεξ είναι δώρο που μας δίνεται απλόχερα αλλά πρέπει να μπορούμε να το απολαύσουμε στο έπακρο. Αν σε ενοχλεί που είσαι κάπως μαζεμένη όπως λες, ίσως να σε βοηθούσε η συμβουλή ενός ψυχολόγου για να πάρεις τα πάνω σου. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να απελευθερωθείς. 

 

 

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα