Αγαπητό Μπούστο: Ο άντρας μου με λέει μπετονιέρα και φώκια. Θέλω να τον τιμωρήσω

Ο άντρας μου με στηρίζει σε ορισμένα θέματα αλλά εμένα μου έχει μείνει πίκρα από αυτόν τον γάμο

 

«Αγαπητό Μπούστο,

Με τον άντρα μου έχουμε μια άστατη σχέση. Εγώ έχω ψυχολογικά προβλήματα και στρες και όποτε δεν είμαι καλά με πικραίνει περισσότερο και όταν είμαι καλά κοιτάει να με κάνει χάλια. Με λέει μπετονιέρα, χοντρή, ασχημομούρα όταν νευριάζει. Όταν είναι στις καλές του μου λέει γλυκόλογα. Με στηρίζει σε ορισμένα θέματα αλλά εμένα μου έχει μείνει πίκρα από αυτόν τον γάμο και μόλις βρήκα ευκαιρία φλέρταρα με άλλον παντρεμένο άντρα αλλά έως εκεί. Του το είπα σήμερα και να προσέχει πως μου φέρεται και να μου φέρεται με αγάπη και να μην με προσβάλει γιατί το επόμενο λέβελ θα είναι το κέρατο.

Οπότε δω ωραίο άντρα να ενδιαφέρεται έστω για λίγο σκέφτομαι τα μπετονιέρα, φώκια που μου λέει πάνω στη πλάκα ή και όταν μαλώνουμε και θέλω να κάνω κάτι μαζί του να τον τιμωρήσω!!!!!»

H Κατερίνα απαντά

Αγαπητή αναγνώστρια,

Το κέρατο δεν είναι λύση! Το καλύτερο που έχει να κάνεις είναι να συζητήσεις ήρεμα με τον σύντροφό σου και να του εξηγήσεις τι σε ενοχλεί... Θέλει να το καταλάβει καλώς, δεν θέλει... στο μπούστο μας. Όλοι περνάμε τις φάσεις μας και το γεγονός, ότι βιώνεις μια αρκετά στρεσαρισμένη χρονική περίοδο, το τελευταίο πράγμα που μπορείς να δεχτείς είναι τα κακεντρεχή σχόλια του συντρόφου σου. Το γεγονός ότι σκέφτεσαι να τον απατήσεις, σημαίνει ότι κάτι σου λείπει από την σχέση σου και αυτό είναι η εκτίμηση προς το πρόσωπό σου. Να θυμάσαι πως πρώτα, θα πρέπει να αγαπάς τον εαυτό σου και το σώμα σου και μετά θα μπορέσεις να μοιραστείς ανάλογα αισθήματα με τους τριγύρω σου. Τι σημαίνει αυτό; Πώς μάλλον ο σύντροφός σου θα πρέπει να αναλογιστεί τι πάει λάθος με εκείνον, που σου συμπεριφέρεται έτσι. Και κάτι ακόμα, το τι σου έχει μείνει πίκρα, μήπως θα πρέπει να σκεφτείς πως είσαι σε μια τοξική σχέση που πλέον δεν σου προσφέρει κάτι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: