Αγαπητό Μπούστο: «Είμαστε μαζί 5 χρόνια, πάμε για γάμο αλλά βαρέθηκα»

Τον αγαπάω πολύ αλλά πλέον νιώθω ότι είμαστε σαν αδέρφια! Δεν υπάρχει πια ιδιαίτερο ερωτικό ενδιαφέρον

«Αγαπητό Μπούστο, 

Είμαι κοπέλα 29 χρονών και έχω σοβαρή σχέση με ένα παιδί από τα 24 μου, λίγο αφού τελείωσα τη σχολή. Περάσαμε πολύ όμορφα στην αρχή της σχέσης μας και είναι καλό και ευγενικό παιδί. Είπαμε ότι είναι καιρός να παντρευτούμε και το σχεδιάζουμε για μέσα στο καλοκαίρι αν όλα πάνε καλά. Το πρόβλημα είναι ότι τους τελευταίους μήνες νιώθω περίεργα. Νιώθω ότι πνίγομαι. Τον αγαπάω πολύ αλλά πλέον νιώθω ότι είμαστε σαν αδέρφια! Δεν υπάρχει πια ιδιαίτερο ερωτικό ενδιαφέρον. Δε μαλώνουμε συχνά απλά νιώθω ότι ζω μέσα στη μετριότητα. Πιστεύω πως για να παντρευτείς κάποιον πρέπει να είσαι πολύ ερωτευμένη και εγώ δεν είμαι. Πως να πετάξω όμως 5 χρόνια ειδικά σε αυτή την ηλικία; Χρειάζομαι τη γνώμη των Μπουστοκόριτσων!

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας»

Δ. 

Η Εύα απαντά

Αγαπητή μου! Μιας και είσαι η πρώτη αναγνώστρια της σελίδας «Στο Μπούστο Μας» που απευθύνει έκκληση στη συντακτική μας ομάδα, μας δίνεις την αφορμή να αναφέρουμε ότι η αγαπημένη μας σελίδα μετατρέπεται ΚΑΙ σε στήλη! Μια ομάδα δημοσιογράφων και ειδικών σε συνεργασία με τους διαχειριστές της κλειστής και αποκλειστικά γυναικείας ομάδας «Στο Μούστο μας» είναι εδώ για να σας βοηθήσει με υποθέσεις που θέλετε να εκμυστηρευτείτε και να μοιραστείτε, με ερωτήματα που ντρέπεστε να θέσετε. Οι ερωτήσεις σας μετατρέπονται σε άρθρα! Ψυχολόγοι και ψυχοθεραπευτές είναι εδώ για να διαβάσουν τα ανώνυμα post και να προσφέρουν τη βοήθειά τους. Φυσικά, όλες οι αναγνώστριες θα συνεχίσουν να βοηθούν στα προβλήματά σας με τη γνώμη και τη συμβουλή τους! Καλή μας αρχή λοιπόν!

Όσον αφορά το πρόβλημα σου. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορείς να συνεχίσεις τη ζωή σου με τον συγκεκριμένο άνθρωπο καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενά σου δεν μπορείς να συμβιβαστείς με την μετριότητα. Αυτό είναι πολύ οκ! Το ότι αγαπάμε κάποιον δε σημαίνει ότι μπορούμε να ζήσουμε μαζί του όλοι μας τη ζωή. Ωστόσο, πρέπει να κοιτάξεις βαθιά μέσα σου να δεις ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι για τους οποίους δεν αντέχεις άλλο. Ζούμε μια πολύ δύσκολη και άσχημη περίοδο με αποτέλεσμα να κλονίζονται έντονα οι ανθρώπινες σχέσεις. Πάρε το χρόνο σου και σκέψου. Επίσης βγάλε εντελώς από το μυαλό σου το θέμα της ηλικίας. Δεν υπάρχει κατάλληλη ηλικία για να παντρευτεί ή να ερωτευτεί κάποιος! Ελπίζω να σε βοήθησα.

Ο λόγος στα μπουστοκόριτσα!