Αγαπητό Μπούστο: «Ντρέπομαι να πω στο αγόρι μου ότι έχω κορονοϊό»

Είναι ντροπή να έχεις κορονοϊό;

 

«Μάλλον έχω κορονοϊό.. Δεν έχω όσφρηση και γεύση και έχω βουλωμένη μύτη και καταρροή.. Αύριο θα πάω να κάνω το τεστ.. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πως να το πω στο αγόρι μου και τι να πω... Και το θέμα είναι ότι δουλεύει και έρχεται σε επαφή με κόσμο.. Ντρέπομαι να του πω ότι μάλλον έχω κορονοϊό.. Ντρέπομαι γιατί δεν θέλω να με κοροϊδέψει.. Δεν θα το κάνει αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να σκεφτεί για εμένα.. Αυτά.. Δεν αισθάνομαι καλά ψυχολογικά.. Δεν θέλω να τον χάσω.. Είμαι ντροπή που έχω κορονοϊό;»

Η Εύα απαντά

 

Κορίτσι μου. Καταρχάς περαστικά σου. Δεύτερον θα σου έλεγα να ηρεμήσεις και να δεις τα πράγματα λίγο πιο ψύχραιμα. Ζούμε μια πανδημία. Ένας ιός έχει στερήσει τη ζωή πολλών ανθρώπων και πολλοί άλλοι έχουν νοσήσει. Είναι πολύ εύκολο να κολλήσει κάνεις κορονοϊό και μερικές φορές ούτε τα μέτρα προστασίας δεν είναι ικανά να μας προστατεύσουν.

 

Πάμε τώρα στην ερώτηση σου. Δεν έχει κανένα λόγο να σκεφτεί άσχημα για σένα ο φίλος σου. Θα μπορούσε να είναι εκείνος, αυτός που σε κόλλησε και να είναι ασυμπτωματικός. Φυσικά θα τον ενημερώσεις αν είσαι όντως θετική όπως και τους υπόλοιπους ανθρώπους με τους οποίους είχες έρθει σε επαφή. Αν στραβώσει ή δεις περίεργη συμπεριφορά θα πρέπει να τον στείλεις στη μάνα του. Περνάμε πολύ δύσκολες μέρες και το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειαζόμαστε δίπλα μας ανθρώπους να μας αγαπούν και να μας στηρίζουν. Να προσέχεις και περαστικά.

 

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM