Lockdown: Το ιδανικό μακιγιάζ για τα «meetings» σου

Η πανδημία έχει αλλάξει άρδην την καθημερινότητα μας και έφερε στη ζωή μας τα ψηφιακά ραντεβού και τα διαδικτυακά meetings. Και ακόμα και αν το επόμενο «ραντεβού» σου θα γίνει με τη βοήθεια της τεχνολογίας, πρέπει να'σαι φρέσκια, περιποιημένη και το μακιγιάζ σου να'ναι on point!

Μπορεί να μπήκαμε και επίσημα στο δεύτερο lockdown, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Απλά υπό διαφορετικές συνθήκες. Εξάλλου για πολλούς από εμάς, η δουλειά και τα meetings δεν σταματούν ποτέ. Ούτε η πανδημία δεν τα σταματά! Απλά συνεχίζονται από απόσταση και με την βοήθεια της αγαπημένης μας τεχνολογίας. Τι γίνεται όμως με το make up εν μέσω της καραντίνας;

 

Και να επισημάνω κάπου εδώ το ότι μπήκαμε ξανά σε καραντίνα δεν σημαίνει ότι παραμελούμε τον εαυτό μας! Μπορεί να μένουμε μονίμως σπίτι, αλλά η περιποίηση μας φτιάχνει πάντα τη διάθεση και μας κάνει να νιώθουμε πιο παραγωγικούς. Δοκίμασε να ξεκινήσεις τη δουλειά σου φορώντας ρούχα και όχι τις πιτζάμες σου και αμέσως θα δεις μια μικρή διαφορά! Επιπλέον, αν κάνεις και μια τσαχπινιά με τα καλλυντικά σου, να'τη η διάθεση «απογειώθηκε» στο λεπτό!

Image removed.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ

Φυσικά, δεν χρειάζεται να κάνεις καμία υπερπαραγωγή, αλλά μια μίνι περιποίηση θα βοηθήσει σημαντικά! Το ιδανικό είναι να χρησιμοποιήσεις μια βάση - και ίσως πούδρα αν το επιθυμείς - για να καλύψεις τις διχρωμίες στην επιδερμίδα σου και λίγο ρουζ για να δώσεις «ζωή» και λάμψη!

Σε καμία περίπτωση μην ξεχάσεις τα μάτια σου! Ένα βλέμμα που μαγνητίζει είναι must σε κάθε περίσταση, no matter what! Εξάλλου, το επικρατές trend για lockdown μακιγιάζ ματιών θέλει χρώματα και έξτρα ζωντάνια. Ωστόσο, αν δεν είσαι σε mood για κάτι τέτοιο και είσαι φαν του simplicity, μια γενναιόδωρη στρώση μάσκας στις βλεφαρίδες σου και μια ελαφριά γραμμή eyeliner - ή λίγο μολύβι αν το πρώτο σας φαίνεται too much - είναι ότι πρέπει για το επόμενο διαδικτυακό meeting σου.

Image removed.

Τέλος, ένα απαλό κραγιόν ή ένα gloss θα δώσει τη ζωντάνια που χρειάζεσαι δίχως υπέρμετρη προσπάθεια.

Image removed.

Με 3-4 απλά βήματα μπορείς να δείξεις φρέσκια παρά την παραμονή σου στο σπίτι! Λίγο ρουζ, λίγο κραγιόν και μάσκαρα και είσαι έτοιμη! Η πανδημία δεν πρέπει να σε κάνει να νιώθεις λιγότερο γυναίκα!

Δείτε και το ακόλουθο video για περισσότερη «καραντινάτη» έμπνευση:

 

Εσένα σ'αρέσει να βάφεσαι για τα διαδικτυακά σου meetings;


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM