Κουρέματα για μια νέα και «φρέσκια» αρχή (pics)

Το φετινό φθινόπωρο λόγω των συνθηκών δε θυμίζει σε τίποτα τα προηγούμενα, αλλά κάθε χρόνο αυτή η περίοδος, η έναρξη της νέας σεζόν συνεπάγεται με μια μίνι νέα αρχή, και τα μαλλιά σου την έχουν ανάγκη και ας μην έχουν στόμα να στο εκφράσουν.

Τα μαλλιά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στην εμφάνιση κάθε γυναίκας και το φθινόπωρο αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για ένα νέο κούρεμα. Κάνω λάθος;

Σε μια περίοδο όπου κυριαρχεί η αβεβαιότητα, και ο φόβος, λίγο self-care είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι για να ανανεωθείς. Το φθινόπωρο εξάλλου, σηματοδοτεί τις αλλαγές και αποτελεί μια νέα αρχή, ως αφετηρία για τα όσα έρχονται.

Και αν δεν ξεκινήσεις με μια μικρή ή μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά σου, πώς θα το κάνεις; Οι νέες τάσεις στα κουρέματα για τη φετινή σεζόν είναι εδώ και σε περιμένουν να τα επιλέξεις.

Play it safe

Αν φοβάσαι τις αλλαγές το long layers - aka φιλάρισμα - αλλά και το μακρύ καρέ είναι must-have για φέτος.

To φιλάρισμα είναι και πάλι μόδα και ίσως είναι το επόμενο σου κούρεμα. Τα layers φέτος  είναι πολύ πιο απαλά αλλά και μακριά, χαρίζοντας έτσι ένα πιο φυσικό και επιμελώς ατημέλητο αποτέλεσμα. Δεν είναι τέλειο;

Επιπλέον, το μακρύ καρέ, είναι και φέτος αγαπημένο όλων και είναι για σένα που δεν αγαπάς τόσο τις μεγάλες αλλαγές.

Τολμάς;

Αν πάλι είσαι από αυτές που τολμούν και δρουν με τη σκέψη «μαλλιά είναι, θα μακρύνουν», σου έχω και πάλι τη λύση.

Τι λες για ένα French Bob; Τη φρέσκια εκδοχή του κλασικού καρέ που έρχεται να κατακτήσει τις καρδιές όλων των γυναικών με την κομψότητα που τους προσδίδει. Σε αντίθεση με το κλασικό καρέ με τις αυστηρές αφέλειες, η νέα εκδοχή δίνει το περιθώριο για δημιουργική έκφραση, αφού επιτρέπει τόσο αφέλειες, όσο και φράντζα, αλλά και πιο στρογγυλεμένο σχήμα με άκρες γυρισμένες προς τα μέσα.

Επίσης, μην ξεχνάς το Clavicle Lob σε μια ανανεωμένη εκδοχή που το θέλει να φτάνει μέχρι τα κόκαλα του στέρνου και να έχει μια διακριτική A-line γραμμή.

Σου αρέσει ο πειραματισμός;

Αν πάλι θες να φτάσεις στα άκρα, γιατί ξέρεις ποια είσαι και δεν φοβάσαι να πειραματιστείς με νέα κουρέματα, εδώ σε έχω. Pixie ή Mullet!

Από τη μια, η τάση του pixie, αν και τολμηρή είναι πάντοτε επίκαιρη και φυσικά, είναι το ιδανικό για μια πλήρη αλλαγή. Είτε επιλέξεις την full εκδοχή του, είτε την πιο layered, θα σε ανταμείψει σε κάθε περίπτωση, γιατί θα σου δώσει μια απαράμιλλη κομψότητα που ούτε φαντάζεσαι.

Από την άλλη, έχουμε το πιο edgy Mullet. Εδώ ολόκληρη Miley Cyrus το δοκίμασε, για  μην αναφέρω τον έναν και μοναδικό David Bowie. Πρόκειται για ένα κούρεμα βγαλμένο από τα '80s που θα σε μετατρέψει σε μια εμβληματική - και εκκεντρική - περσόνα στη στιγμή. Για τη φετινή σεζόν το έφερε στην επιφάνεια ο οίκος Valentino και ήδη αποκτά φανατικό κοινό. Η σύγχρονη εκδοχή του είναι κοντή στo πλάι και πιο μακριά στο πίσω μέρος.

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM