Αγαπητό Μπούστο: «Στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι μου την έπεσε ο πεθερός μου - Μου μίλησε αισχρά!»

«Ομολογώ πως μου κόπηκε η μιλιά»

«Αγαπητό Μπούστο,

Καλησπέρα χρόνια πολλά έχω ένα τεράστιο και πολύ σοβαρό πρόβλημα και θα ήθελα τις συμβουλές σας.

Είμαι 23 χρόνων και ο σύντροφός μου 21. Επειδή μένω μόνη μου έκανα τραπέζι την Πρωτοχρονιά και φώναξα τον σύντροφό μου με την μαμά του και τον σύντροφό της να φάμε όλοι μαζί. Κάποια στιγμή ο δικός μου πήγε για τσιγάρα και η μαμά του μπήκε τουαλέτα με αποτέλεσμα να μείνουμε μόνοι μας με τον πατριό του, εκεί τα είδα όλα.

Είχε το θράσος να γυρίσει και να μου πει εάν ο μικρός δεν σε καλύψει να ξέρεις εγώ πολύ σε γουστάρω. Ομολογώ πως μου κόπηκε η μιλιά. Μέχρι να βγει η μαμά του από το μπάνιο μου έλεγε πρόστυχα πράγματα, δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω να το πω στον δικό μου η στην μαμά του;

Η να φύγω από αυτή την σχέση να μην ξανά δω κανέναν;

Φοβήθηκε το μάτι μου!»

Η Εύα απαντά

Αγαπημένη μου. Το περιστατικό που περιγράφεις είναι απλά τραγικό. Αυτό που θα έκανα εγώ στη θέση σου είναι να μην ξαναμιλήσω ποτέ σε αυτόν τον άνθρωπο και φυσικά εάν με κάποιο τρόπο τύχαινε να τον ξαναδείς και συμπεριφερθεί πάλι έτσι να το πεις κατευθείαν στο φίλο σου. Είναι τραγικός και σιχαμένος ο τρόπος και ο χρόνος που αποφάσισε να σου εκδηλώσει τα ζωώδη ένστικτά του και μάλιστα δε σεβάστηκε ούτε τη σύντροφό του, ούτε τον γιο της. Αν δεν αντέχεις στη σκέψη αυτού που έγινε μην περιμένεις να τύχει να τον δεις και να συμπεριφερθεί πάλι έτσι, μίλα από τώρα με το φίλο σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM