Πώς θα «φορεθεί» το eyeliner φέτος την άνοιξη;

Όσο πλησιάζουμε στην Άνοιξη, τόσο πιο έντονη γίνεται η επιθυμία μας για ζωντανά και εντυπωσιακά μακιγιάζ που θα μας φτιάξουν τη διάθεση σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε.

Της Ιωάννας Τζανή

Μπορεί να μην έχουμε την ευκαιρία να εντυπωσιάσουμε με το make up μας σε βραδινές εξόδους – και σε εξόδους γενικότερα δηλαδή – αφού τα μαγαζιά είναι κλειστά και η μάσκα προστασίας για τον κορονοϊό έχει γίνει «ένα» με το πρόσωπό μας, ωστόσο μπορούμε να εστιάσουμε στο eyeliner και να μαγνητίσουμε τα βλέμματα, ακόμα και πηγαίνοντας στο σούπερ μάρκετ ή επικοινωνώντας μέσω κάμερας με φίλους, συναδέλφους ή με τον αγαπημένο μας. Ποιες θα είναι οι τάσεις τη φετινή άνοιξη;

Το eyeliner είναι το κατάλληλο εργαλείο για να ζωντανέψουμε το μακιγιάζ μας, να καλωσορίσουμε την Άνοιξη 2021 και να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας στα ύψη! Οι τάσεις στρέφονται ξανά στο να κοιτάξουν προς ένα μέλλον με χρώμα στα μάτια.

Αυτοί είναι οι 5 τύποι eyeliner που θα δούμε περισσότερο την Άνοιξη:

Γραφικό eyeliner

 

Έκλεψε τις εντυπώσεις το 2019, ενώ το 2020 κέρδισε περισσότερη δύναμη από ποτέ. Φέτος, σε μια εποχή αβεβαιότητας και πεσμένης ψυχολογίας, το γραφικό eyeliner έρχεται και πάλι στο επίκεντρο και πηγαίνει με τα πάντα!

Eyeliner που έχει διαγραφεί ή smokey eyes

eyeliner smokey eye

Αυτά τα δύο μακιγιάζ συγχέονται με τις σκιές, αλλά στην πραγματικότητα η τεχνική του eyeliner που έχει διαγραφεί είναι πολύ απλούστερη από εκείνη των smokey eyes, αφού αποτελείται μόνο από την εφαρμογή της γραμμής σε κρέμα ή με μια βούρτσα, και τη θόλωση χωρίς υπερβολική ακρίβεια. Ένα κόλπο που μπορείς να κάνεις είναι να εφαρμόσεις και στη συνέχεια να βάλεις σκόνη.

Χρωματιστό eyeliner

γαλάζιο eyeliner

Οι τάσεις που δημιουργούνται φέτος είναι ενθαρρυντικές στο να χρησιμοποιήσεις νέα χρώματα στο eyeliner. Το 2019 μας έφερε ντεγκραντέ, αλλά και μερικά διπλά που είχαν μια λευκή γραμμή κάτω και μια χρωματιστή πάνω. Φέτος, τα πράγματα έχουν αλλάξει! Η τάση αυτή απλοποιήθηκε, προσθέτοντας μια γραμμή χρώματος ή τόνου με μεταλλικό φινίρισμα. Μπορείς να βάλεις σκιά και στην κορυφή του βλεφάρου, αλλά για έμπνευση, απλώς πάρε το απλό χρωματιστό eyeliner.

Ντροπαλό eyeliner

απαλό eyeliner

Το ντροπαλό eyeliner είναι εκείνο που πηγαίνει από τη μέση του κινητού βλεφάρου προς τα έξω. Το αγαπάμε γιατί δημιουργεί ένα… μυστήριο και ένα «φωτοστέφανο» μιας ντροπαλής προσωπικότητας, ενώ είναι και πάρα πολύ σικ. Μπορείς να το κάνεις με τζελ και πινέλο ή με μαρκαδόρο.

Κλασικό eyeliner

μαύρο eyeliner

Ένα κλασικό μαύρο περίγραμμα αποτελεί διαχρονική τάση και λειτουργεί πάντα. Μας αρέσει γιατί είναι κομψό και απλό. Φυσικά, τώρα μπορείς να το τονίσεις με μαγνητικές βλεφαρίδες ή με μια απαλή σκιά, που θα δώσει λάμψη στο βλέμμα σου.

πηγή: womensnews.gr

 

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM