Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις – Πώς μας επηρεάζει η Αφροδίτη στην Παρθένο;

Ζώδια: Τι επιφυλάσσει η εβδομάδα που έρχεται; Πώς μας επηρεάζει η Αφροδίτη στην Παρθένο; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις.

Κριός

Κριέ, ζητάς συμβουλές και επιβεβαίωση από τους άλλους, ενώ θα έπρεπε σε αυτή τη φάση να τα ζητάς μόνο από τον εαυτό σου. Εσύ ξέρεις τις πραγματικά είναι καλό για σένα. Σου δίνεται μια ευκαιρία, αλλά πρέπει να πάρεις τον χρόνο σου και να δεις αν όντως είναι για το καλό σου. Να θυμάσαι πως είναι εντάξει να πεις όχι. Κάνε τη χαρά προτεραιότητά σου. Οι όψεις της Αφροδίτης αυτή τη βδομάδα μπορούν να φέρουν πολύ θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα.

Ταύρος

Ταύρε, να θυμάσαι πως δεν μπορείς να έχεις όλες τις απαντήσεις, αλλά ούτε και να έχεις πάντα δίκιο. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν ξέρεις τι κάνεις, απλά και οι άλλοι μπορεί να είναι εκεί για να σε βοηθήσουν να δεις πιο ξεκάθαρα μια κατάσταση. Η Αφροδίτη και ο Δίας σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη που αφορά την αισθηματική σου ζωή και τη δημιουργικότητα. Τα πράγματα σ' αυτόν τον τομέα μπορούν να εξελιχτούν πολύ θετικά αυτές τις μέρες.

Δίδυμος

Δίδυμε, αισθάνεσαι την ανάγκη να βοηθήσεις σε κάτι που είναι για το γενικότερο καλό. Να βοηθάς τους άλλους όπως μπορείς, αλλά μην ξεχνάς κι εσύ να ζητάς βοήθεια όταν το έχεις ανάγκη. Είναι ώρα να δώσεις περισσότερη σημασία στα συναισθήματά σου. Αν επικεντρωθείς στην ευεξία σου, θα μπορέσεις να είσαι και πιο χρήσιμος στους γύρω σου. Η Αφροδίτη και ο Δίας σε μια υπέροχη όψη μεταξύ τους ευνοούν τα οικονομικά και πιθανώς κάποια επαγγελματικά πρότζεκτ που σχετίζονται με το σπίτι, οικογένεια ή ακίνητα.

Καρκίνος

Καρκίνε, αν και δεν θες να λες όχι ή να αφήνεις πράγματα που έχει αναλάβει στη μέση, είναι σημαντικό να φροντίζεις τον εαυτό σου και να κάνεις και κάποια διαλείμματα. Ο χρόνος και η ενέργειά σου είναι δύο πολύ σημαντικά πράγματα. Οι σχέσεις σου αυτήν την περίοδο και ιδιαίτερα η αισθηματική σου ζωή μπορούν να πάνε πολύ καλά με την όψη της Αφροδίτης με τον Δία. Ίσως τώρα γίνει και μια νέα γνωριμία.

Λέων

Λέων, μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με τους άλλους. Εκτίμησε τα όσα έχεις αποκτήσεις και τα όσα έχεις καταφέρει, γιατί είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Η συντροφικότητα είναι στο επίκεντρο αυτές τις μέρες, μιας και καλείσαι να έρθεις σε επαφή με άτομα που σου βγάζουν τον καλύτερό σου εαυτό. Όταν μιλάμε για την αγάπη, να θυμάσαι να είσαι αισιόδοξος. Η Αφροδίτη και ο Δίας σε μια πολύ θετική όψη μεταξύ τους ευνοούν και τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Παρθένος

Παρθένε, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή σου αυτές τις μέρες. Να είσαι λοιπόν, πολύ προσεκτικός σε ποιον θα τη δώσεις. Να θυμάσαι ότι η ποιότητα είναι πιο σημαντική από την ποσότητα. Η Αφροδίτη όχι μόνο βρίσκεται στο ζώδιό σου, αλλά σχηματίζει και μια εξαιρετική όψη με τον γενναιόδωρο Δία στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα. Μια πολύ θετική περίοδος για την αισθηματική σου ζωή.

Ζυγός

Ζυγέ, η όψη της Αφροδίτης με τον Δία είναι πολύ θετική και αφορά τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση, αλλά και θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια. Είναι μια όψη πολύ θετική που μπορεί να φέρει εξαιρετικές εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς. Όταν μιλάς και πράττεις μέσα από την καρδιά σου, τότε μπορείς να πετύχεις, σπουδαία πράγματα. Έχε το νου σου σε όλους αυτούς που προσπαθούν να σου αποσπάσουν την προσοχή. Δεν αξίζουν όλοι εξίσου τον χρόνο σου.

Σκορπιός

Σκορπιέ, πρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα από τις δεκάδες υποχρεώσεις τις οποίες έχεις, ίσως εθελοντικά, αναλάβει και να αφοσιωθείς σε πράγματα που είναι πιο κοντά σε εσένα και στα πραγματικά σου θέλω. Η Αφροδίτη και ο Δίας σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη που αφορά την κοινωνική σου ζωή, τις γνωριμίες, την επικοινωνία και τη δικτύωση. Είναι μια όψη που μπορεί να φέρει ενδιαφέροντες ανθρώπους στη ζωή σου, όχι απαραίτητα νέους, αλλά και παλιές γνωριμίες με τις οποίες έχετε χαθεί.

Τοξότης

Τοξότη, αυτές τις μέρες θα δεις κάποιους από τους κόπους σου να ανταμείβονται, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να σταματήσεις την προσπάθεια. Τώρα είναι η ώρα που θα πρέπει να σχεδιάσεις προσεκτικά τα επόμενα βήματά σου. Οι φίλοι μπορούν πάντα να σε βοηθήσουν. Να είσαι προσεκτικός και να μην παίρνεις αποφάσεις με κύριο οδηγό τη νοσταλγία. Τώρα είναι η ώρα να λειτουργήσεις με αντικειμενικότητα. Μια εξαιρετικά θετική όψη για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου είναι το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία που μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η Αφροδίτη και ο Δίας σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη που μπορεί να σε φέρει περισσότερο κοντά σε έναν στόχο σου. Ίσως σχετίζεται και με ένα ταξίδι ή την εκπαίδευσή σου σε έναν τομέα. Όμως, παρά τις δυσκολίες του μήνα, εσύ φαίνεται ότι αισιοδοξείς. Οι ανασφάλειες σου αρχίζουν και βγαίνουν στην επιφάνεια και αυτό γίνεται αντιληπτό και από τους άλλους. Δεν είναι κακό όμως, που και που να είσαι λίγο πιο ευάλωτος.

Υδροχόος

Υδροχόε, έχεις πολλά και μεγάλα σχέδια, αλλά η καλύτερη στρατηγική θα ήταν να κάνεις ένα πράγμα τη φορά. Μην εξαντλήσεις τον εαυτό σου. Τώρα είναι η ώρα που πρέπει να φροντίσεις για την ευεξία σου. Είναι μαγικό συναίσθημα να σου ανοίγεται κάποιος και να μπορείς να ξεφυλλίζεις μία μία τις σελίδες του βιβλίου του. Φαίνεται πως αυτές τις μέρες θα σου ανοίγονται παραπάνω οι γύρω σου. Η Αφροδίτη και ο Δίας σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη που αφορά τα οικονομικά και τις οικονομικές συμφωνίες.

Ιχθύς

Ιχθύ, ίσως πιάσεις τον εαυτό σου να αναζητά την αποδοχή και την αναγνώριση αυτές τις μέρες. Μην περιμένεις όμως, πάντα από τους άλλους να γιορτάσουν τα όσα εσύ έχεις καταφέρει. Πρέπει εσύ να είσαι ο πρώτος που χαίρεται για εσένα. Η Αφροδίτη και ο Δίας σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη για την αισθηματική και την κοινωνική σου ζωή. Παρά τις δυσκολίες των ημερών με τους ανάδρομους, είναι πολύ πιθανό να νιώσεις ότι σε συναισθηματικό επίπεδο τα πράγματα προχωράνε αρκετά καλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM