Εβδομαδιαίες προβλέψεις: Πώς επηρεάζει τα ζώδια η σύνοδος του Δία με τον Κρόνο;

Ζώδια: Τι επιφυλάσσει η εβδομάδα που έρχεται; Πώς μας επηρεάζει η σύνοδος του Δία με τον Κρόνο; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις.

Ο Δίας ήρθε σε σύνοδο με τον Κρόνο στις 21 Δεκεμβρίου και έφερε μεγάλες αλλαγές στην καθημερινότητα όλων των ζωδίων. Οι εν λόγω αλλαγές αφορούν την κοινωνική ζωή αλλά και τα επαγγελματικά μας. Ας δούμε λοιπόν τι αλλαγές θα φέρει στα ζώδια η σύνοδος του Δία με τον Κρόνο.

Κριός

Κριέ, κάποιες απαντήσεις που περιμένεις εδώ και καιρό, φαίνεται πως θα καθυστερήσουν λίγο. Μην αφήνεις αυτό το γεγονός όμως, να σε παίρνει από κάτω, γιατί υπάρχουν πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις στον ορίζοντα. Η σύνοδος του Δία με τον Κρόνο στις 21/12 είναι πολύ σημαντική για την κοινωνική και την αισθηματική σου ζωή και για τις νέες γνωριμίες. Αυτή η περίοδος μπορεί να έχει πολύ ενδιαφέρον για τη συντροφικότητα.

Ταύρος

Ταύρε, μην ακολουθείς τυφλά τις συμβουλές που σου δίνουν τρίτοι και προσπάθησε να μοιράζεσαι όσο το δυνατόν λιγότερα μαζί τους εκτός βέβαια αν μιλάμε για άτομα πραγματικής εμπιστοσύνης. Αν σκέφτεσαι να συγκατοικήσεις, μπορεί αυτές τις μέρες να το σκέφτεσαι λίγο περισσότερο και να πάρεις μια οριστική απόφαση σχετικά με αυτό. Μπορεί και να μιλάμε για την επισημοποίηση μιας σχέσης, όχι μόνο αισθηματικής. Η εξαιρετικά σημαντική σύνοδος του Δία με τον Κρόνο στις 21/12 αφορά τον επαγγελματικό τομέα και μπορεί να φέρει μια πολύ θετική αλλαγή. Καλό θα ήταν να είσαι οργανωμένος αυτήν την περίοδο.

Δίδυμος

Δίδυμε, εκμεταλλεύσου την ενέργεια που έχεις για να κάνεις καινούργια πράγματα και νέες γνωριμίες που μπορεί να εξελιχθούν σε κάτι άλλο, πιο ουσιαστικό, τώρα που αρχίζεις και κοινωνικά να είσαι στα πάνω σου. Το σύμπαν θέλει να σου βρει σύντροφο, δεν θα σ’ αφήσει να βαριέσαι όμως – το μόνο σίγουρο. Αλλά μπορεί και να σκεφτείς να αποκτήσεις απογόνους, να γίνεις περισσότερο δημιουργικός, να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Η σύνοδος του Δία με τον Κρόνο στις 21/12 είναι πολύ θετική και δείχνει εύνοια σε θέματα που έχουν να κάνουν με σπουδές, νομικά, στόχους, εκδόσεις και δημοσιεύσεις, αλλά και συνεργασίες με εξωτερικό.

Καρκίνος

Καρκίνε, τώρα είναι μια καλή στιγμή να προσέξεις τον εαυτό σου, επειδή αν δεν τον προσέξεις, μπορεί να αγγίξεις τα όρια της εξουθένωσης και δεν το θέλεις καθόλου αυτό. Αν ξέρεις ξεκάθαρα μέσα σου τι είναι αυτό που θέλεις να πετύχεις και πιστεύεις ότι είναι σημαντικό να καλυφθούν οι ανάγκες σου, θα προχωρήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Η εκπληκτική σύνοδος του Δία με τον Κρόνο που έγινε στις 21/12 δεν μπορεί παρά να ευνοήσει τελικά τον οικονομικό τομέα, ειδικά χρήματα που μοιράζεσαι με τους άλλους και οικονομικές συμφωνίες.

Λέων

Λέων, αισθάνεσαι γεμάτος αυτοπεποίθηση και αυτό σε βοηθά να υπερασπίζεσαι τόσο τον εαυτό σου, όσο και τους άλλους. Προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις την φωνή και το θάρρος σου για καλό. Η σύνοδος του Δία με τον Κρόνο που έλαβε χώρα στις 21/12 είναι μια πολύ θετική και δυνατή όψη που μπορεί να φέρει σταθερότητα και εύνοια στον τομέα των σχέσεων. Ίσως και μια νέα σχέση να ξεκινάει αυτήν την περίοδο.

Παρθένος

Παρθένε, η σωστή επικοινωνία και οι ξεκάθαρες κινήσεις, θα σε βοηθήσουν να διαλέξεις το καλύτερο μονοπάτι. Ίσως χρειαστεί να είσαι εσύ αυτός που θα δώσει τον ρυθμό. Έχεις βρει τρόπους και διατηρείς την αισιοδοξία σου και αυτό είναι πολύ σημαντικό, ειδικά στον καιρό που διανύουμε. Μπορείς και είσαι στήριγμα για τους ανθρώπους που αγαπάς και είναι σημαντικοί για σένα. Η σύνοδος του Δία με τον Κρόνο (21/12) είναι πολύ σημαντική και θετική και πραγματοποιείται στον έκτο οίκο σου που σχετίζεται με την εργασία και τις καθημερινές εκκρεμότητες.

Ζυγός

Ζυγέ, οι απαιτήσεις αυτές τις μέρες μπορεί να είναι αρκετές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει και να εξαντληθείς. Δώσε στον εαυτό σου τον χρόνο να κάνει διαλείμματα. Η σύνοδος του Δία με τον Κρόνο  (21/12) είναι πολύ θετική και σημαντική. Πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα και είναι μια ένδειξη ότι αυτήν την περίοδο μπορεί να ξεκινήσει κάτι νέο.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η σύνοδος του Δία με τον Κρόνο στις 21/12 ήταν πολύ θετική και σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια και αυτές τις μέρες μπορείς να έχεις μια σημαντική εξέλιξη σε αυτούς τους τομείς. Πολλές φορές οι λύσεις στα προβλήματά μας, είναι μπροστά στα μάτια μας και εμείς αδυνατούμε να τις δούμε. Αν πάρεις δύο βαθιές ανάσες και προσπαθήσεις να δεις τα πράγματα λίγο πιο λογικά, θα δεις ότι οι λύσεις που αναζητάς, ήταν μπροστά σου τόσο καιρό.

Τοξότης

Τοξότη, η σύνοδος του Δία με τον Κρόνο ήταν πολύ θετική και σχετίζεται με την επικοινωνία, τις νέες γνωριμίες και τις συμφωνίες και τα συμβόλαια. Κάτι πολύ σημαντικό και ενδιαφέρον μπορεί να συμβεί σε αυτούς τους τομείς. Προσπάθησε να δώσεις λίγο χώρο και χρόνο στους αγαπημένους σου ανθρώπους. Σε αυτές τις τόσο περίεργες μέρες που ζούμε, είναι σημαντικό να μην γίνεσαι πιεστικός, όπως δεν θες να γίνονται και οι άλλοι πιεστικοί με εσένα.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, ίσως τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς έτσι όπως περίμενες, αλλά να θυμάσαι ότι για όλους αυτή η χρονιά δεν πάει βάση σχεδίου. Μπορεί να έχεις πέσει ψυχολογικά, αλλά δεν είναι κακό να μοιράζεσαι τις ανησυχίες σου με τα άτομα που εμπιστεύεσαι. Αν σκέφτεσαι συνεχώς τι θα πουν οι άλλοι, τότε δύσκολα θα κάνεις βήματα μπροστά. Έχε ως προτεραιότητα τα δικά σου θέλω και δες πως θα μπορέσεις να τα κατακτήσεις, ακόμα κι αν δεν συμφωνούν πάντα οι γύρω σου.

Υδροχόος

Υδροχόε, η σύνοδος του Δία με τον Κρόνο στις 21 πραγματοποιήθηκε στο ζώδιό σου και είναι πολύ σημαντική και θετική. Σχετίζεται με σταθερότητα σε κάτι νέο και με εύνοια. Είναι πιθανό να γίνουν νέες γνωριμίες, να δημιουργηθούν συνεργασίες, να νιώσεις περισσότερο την ανάγκη να δημιουργήσεις κάτι με άλλους ανθρώπους, να επενδύσεις σε κάποιες σχέσεις με το να τις φροντίσεις και να τις καλλιεργήσεις.

Ιχθύς

Ιχθύ, η σύνοδος του Δία με τον Κρόνο στις 21 πραγματοποιήθηκε στον δωδέκατο οίκο σου και είναι πολύ θετική και σημαντική. Αφορά τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση και είναι μια ένδειξη ότι έρχεσαι περισσότερο κοντά με τον εαυτό σου. Εκφράσου και πες αυτό που θέλεις να πεις, όχι απαραίτητα για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά για να φεύγουν από μέσα σου σιγά σιγά αυτά που δεν γίνεται να μείνουν άλλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM

πηγή: zwdiasimera.gr