Εβδομαδιαίες προβλέψεις: Τι αλλαγές φέρνει η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα;

 

Ζώδια: Τι επιφυλάσσει η εβδομάδα που έρχεται; Πώς μας επηρεάζει η όψη της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις.

Στις 23 Ιανουαρίου η όψη της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες φέρνει στην επιφάνεια ερωτικά ζητήματα και μας καλεί να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική μας ζωή.

Τι λένε οι προβλέψεις των ζωδίων;

Κριός

Κριέ, φαίνεται πως η εβδομάδα ξεκινά με αισιοδοξία. Στο χέρι σου είναι να κλείσει με αισιοδοξία. Ακόμα κι αν βρεθείς μπροστά σε αναποδιές προσπάθησε να μην τις αφήσεις να σου σταθούν μεγαλύτερο εμπόδιο απ’ όσο είναι στην πραγματικότητα. Προτού λάβεις υπόψιν σου τις γνώμες των άλλων θα πρέπει να ψάξεις βαθιά μέσα σου και να δεις τι είναι αυτό που θες εσύ πραγματικά. Ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τον έρωτα και τις σχέσεις. Η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου και μπορεί να φέρει μια θετική εξέλιξη σε αυτά. Κυρίως πλέον φαίνεται ότι ξέρεις ποιος είναι ο δρόμος που θέλεις να ακολουθήσεις.

Ταύρος

Ταύρε, μην κάνεις εκπτώσεις στους στόχους σου. Είσαι έτοιμος να περάσεις στην επόμενη φάση της ζωής σου και φαίνεται ότι θα είναι συναρπαστική. Η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι πολύ αρμονική και σχετίζεται με νέες γνωριμίες και μια αλλαγή στον τρόπο που σκέφτεσαι πάνω στα αισθηματικά σου θέματα. Καμιά φορά χρειάζεται να λες και όχι κι ας στεναχωρήσεις κάποιους. Δεν είσαι υποχρεωμένος να είσαι πάντα διαθέσιμος. Θα πρέπει και οι άλλοι να σέβονται το πρόγραμμά σου.

Δίδυμος

Δίδυμε, νέα κεφάλαια ανοίγονται μπροστά σου και αισθάνεσαι λίγη από την πίεση που ένιωθες, να υποχωρεί. Ανυπομονείς για το μέλλον. Επίσης, οι γύρω σου σε χρησιμοποιούν ως παράδειγμα και αυτό σου δίνει κίνητρο για να προχωρήσεις κι άλλο. Είσαι έτοιμος λοιπόν να αναλάβεις δράση. Η περίοδος αυτή φαίνεται να είναι γεμάτη από νέες γνωριμίες, ανταλλαγή απόψεων και επικοινωνία. Η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι πολύ θετική και σχετίζεται με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά που μοιράζεσαι με άλλους. Αυτούς τους τομείς μπορείς να καλλιεργήσεις αυτές τις μέρες.

Καρκίνος

Καρκίνε, οι αποφάσεις που παίρνεις τώρα, είναι αυτές που θα ανοίξουν την αυλαία του 2021 για εσένα. Μην αφήσεις το γεγονός αυτό όμως να σου προσθέσει πίεση, αντίθετα προσπάθησε να απολαύσεις αυτή την διαδικασία. Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη που αφορά τις συνεργασίες, τη συντροφική σου ζωή και τις σχέσεις γενικότερα. Στα αισθηματικά μπορεί η ατμόσφαιρα να είναι εκπληκτική αυτές τις μέρες.

Λέων

Λέων, εντόπισε εκείνες τις κακές συνήθειες που πιστεύεις ότι σε κρατούν πίσω και πάρε μαζί σου στο 2021 μόνο εκείνες που σε βοηθούν να προχωράς μπροστά. Ένα πρόσωπο από το αισθηματικό σου παρελθόν ίσως κάνει και πάλι την εμφάνισή του. Προτού κάνεις τα ίδια λάθη με παλιά, προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις ό, τι είχες αφήσει στη μέση. Η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι πολύ αρμονική και αφορά την εργασία και τα οικονομικά. Αυτές τις μέρες μπορεί να γίνει μια οικονομική συμφωνία για ένα νέο πρότζεκτ.

Παρθένος

Παρθένε, μην αναλαμβάνεις περισσότερες ευθύνες απ’ όσες μπορείς να φέρεις εις πέρας. Όλοι έχουμε τα όριά μας και δεν είναι ανάγκη πάντα να τα ξεπερνάς. Η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι πολύ αρμονική και αφορά τον έρωτα και γενικότερα τα αισθηματικά σου. Ίσως γίνει ένα νέο ξεκίνημα αυτές τις μέρες. Με το να κάνεις ότι δεν βλέπεις κάποια προβλήματα, δεν σημαίνει πως ξεμπερδεύεις κιόλας μαζί τους. Καλύτερα να αντιμετωπίζεις κάθε πρόβλημα που σου παρουσιάζεται την ώρα που αυτό συμβαίνει.

Ζυγός

Ζυγέ, η περίοδος αυτή μπορεί να είναι λίγο κουραστική, αλλά τουλάχιστον θα μπορέσεις να ξεμπερδέψεις με αρκετές εκκρεμότητες. Έτσι, θα έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο να απολαύσεις τις μέρες που έρχονται. Κάποια προβλήματα που έχουν προκύψει τις τελευταίες μέρες στην σχέση σου, σε έχουν κάνει να κάνεις βαθύτερες σκέψεις. Να θυμάσαι όμως πως σε μια σχέση υπάρχουν δυο και πως δεν μπορείς να λύνεις τα πάντα μόνος σου. Η πολύ θετική όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει ένα νέο επαγγελματικό έργο ή μια σημαντική εξέλιξη σε ένα θέμα που αφορά το σπίτι.

Σκορπιός

Σκορπιέ, ξεκίνα τη νέα χρονιά με ανοιχτό μυαλό και έντονα συναισθήματα. Άσε νέο κόσμο να μπεις στη ζωή σου και δείξε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στη διαίσθηση αλλά και στις ικανότητές σου. Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν μια πολύ αρμονική όψη που αφορά τον έρωτα, τις νέες γνωριμίες και την αισθηματική επικοινωνία. Αυτή η περίοδος μπορεί να είναι πολύ ρομαντική, όχι μόνο λόγω της όψης, αλλά και λόγω της ρομαντικής φύσης αυτών των πλανητών.

Τοξότης

Τοξότη, όποιες δυσκολίες τυχόν αντιμετώπισες φέτος, φαίνεται πως ανήκουν σιγά-σιγά στο παρελθόν. Αρχίζεις να ξεπερνάς τα όριά σου και να θέτεις νέους πιο φιλόδοξους στόχους. Δεν είναι ποτέ αργά να επανακτήσεις σχέσεις που κάποια στιγμή στη ζωή σου είχαν μεγάλη σημασία για εσένα. Μπορείς να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση. Δεν είναι ανάγκη να περιμένεις πάντα από τους άλλους. Η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι πολύ θετική και σημαντική για ένα οικονομικό θέμα. Ίσως η βοήθεια έρθει από την οικογένεια ή από μια στενή προσωπική σχέση.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, κάποια πράγματα που τόσο καιρό βρίσκονταν στο παρασκήνιο, τώρα βγαίνουν μπροστά. Καλό θα ήταν να ασχοληθείς μαζί τους προτού διογκωθούν κι άλλο. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σχηματίζει μια πολύ θετική όψη με τον Ποσειδώνα, μια ένδειξη ρομαντισμού και θετικών εξελίξεων στους τομείς της επικοινωνίας, των γνωριμιών και των σχέσεων. Στο παιχνίδι της σύγκρισης δεν υπάρχουν νικητές. Γι΄ αυτό σταμάτα να συγκρίνεις την δική σου πορεία με των άλλων. Δεν κάνουν όλοι οι άνθρωποι τα ίδια βήματα, ούτε κινούνται με τον ίδιο ρυθμό. Μάθε να αγαπάς την μοναδικότητά σου.

Υδροχόος

Υδροχόε, ετοιμάζεσαι να αναλάβεις νέες υποχρεώσεις και ευθύνες. Αυτό από την μια σε αγχώνει, αλλά από την άλλη σε γεμίζει με ανυπομονησία. Καλό θα ήταν πάντως να μην υποτιμάς τις δυνατότητές σου. Κάτι αρχίζει να κινείται στην αισθηματική σου ζωή, ίσως ορισμένες ενδείξεις φανούν αυτές τις μέρες. Παρεμπιπτόντως, το να κρατάς κάποια πράγματα για σένα (σκέψεις, σχέδια, στόχους) όχι μόνο είναι λογικό, αλλά μάλλον είναι και ό, τι καλύτερο αυτή την περίοδο.

Ιχθύς

Ιχθύ, η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, κυβερνήτη σου και στο ζώδιό σου, είναι πολύ θετική και αφορά όλους τους τομείς. Ίσως έρθεις περισσότερο κοντά σε έναν στόχο σου, ταξιδέψεις, έχεις μια εκπαιδευτική επιτυχία ή αλλάξεις τρόπο σκέψης. Φαίνεται πως βλέπεις θετικές αλλαγές σε διάφορους τομείς. Αυτό που θα σε ικανοποιήσει πιο πολύ όμως, είναι ο τρόπος που επικοινωνείς με τους γύρω σου. Στα επαγγελματικά σου αποκτάς παραπάνω αυτοπεποίθηση και αρχίζεις να λες αυτό που σκέφτεσαι. Είναι σημαντικό να εκφράζεις την άποψή σου και να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου, αλλά πρέπει να θυμάσαι να μην ξεπερνάς τα όρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM

πηγή: zwdiasimera.gr