Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για 24/2

Τι λένε οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη 24/2;

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια και οι ημερήσιες προβλέψεις από τη Σελήνη, που παραμένει στον Καρκίνο, την Τετάρτη 24/2;

Κριός

Σήμερα το μυαλό σου είναι λίγο χαμένο και προσπαθείς να διευθετήσεις το χάος που υπάρχει στις σκέψεις σου. Προσπάθησε να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις στα επαγγελματικά ή τα αισθηματικά σου, καθώς θα σου στοιχίσουν.

Ταύρος

Η σημερινή συμπεριφορά θα κουράσει τα κοντινά σου άτομα και ενδεχομένως να υπάρξει ρήξη ανάμεσά σας. Στα αισθηματικά σου, προσπάθησε να συζητήσεις με το ταίρι σου χωρίς να φέρεις πράγματα στην επιφάνεια που θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις.

Δίδυμοι

Η αισιοδοξία σου επανέρχεται και σήμερα η διάθεσή σου θα είναι πολύ ανεβασμένη. Αν υπάρχουν προβλήματα στα αισθηματικά σου, να είσαι σίγουρος/η πως θα λυθούν, αν αποφασίσεις να δεις την αλήθεια κατάματα.

Καρκίνος

Δύσκολη θα είναι η σημερινή μέρα στα επαγγελματικά σου, καθώς θα καταλάβεις πως κάποιος πάει να σου κάνει έλεγχο. Κάνε υπομονή και μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Η αισθηματική σου ζωή κυλά όμορφα και η ερωτική σου διάθεση είναι έντονη, γεγονός που χαροποιεί το ταίρι σου.

Λέων

Ζητήματα του παρελθόντος έρχονται ξανά στο προσκήνιο και θα ήταν φρόνιμο για σένα να τα λύσεις άμεσα και να μη χρονοτριβείς. Στα αισθηματικά σου, προσπάθησε να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις και να μην «πιαστείς» από λόγια που θα φέρουν τη ρήξη.

Παρθένος

Γεμάτη υποχρεώσεις θα είναι η σημερινή μέρα και θα είσαι συνεχώς στο τρέξιμο. Ωστόσο, δεν θα κουραστείς ιδιαίτερα, καθώς προβλέπεται να κάνεις κάτι δημιουργικό. Η σημερινή μέρα ευνοεί μια ρομαντική βόλτα με το ταίρι σου.

Ζυγός

Κάποια σχόλια θα φτάσουν σε σένα και θα σε ρίξουν, καθώς δεν τα γνώριζες. Θα προβληματιστείς αρκετά, ωστόσο δεν χρειάζεται να καταρρακωθείς. Στα αισθηματικά, είναι μια καλή περίοδος για να κάνεις σχέδια για το μέλλον.

Σκορπιός

Νιώθεις αρκετά χαρούμενος/η, γεγονός που σε κάνει να αντιμετωπίζεις αποτελεσματικά κάθε πρόβλημα που προκύπτει. Σήμερα είναι μια ιδανική μέρα για να αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου με κάποιους ανθρώπους που ενδεχομένως έχεις πληγώσει.

Τοξότης

Σήμερα ήρθε η ώρα να αλλάξεις μερικά πράγματα που δεν σου αρέσουν τον τελευταίο καιρό. Έχεις πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να διευθετήσεις και μετά να κοιτάξεις μπροστά. Στα αισθηματικά σου, είναι μια ήρεμη μέρα, ενώ μπορείς να ξεκαθαρίσεις μερικές παρεξηγήσεις με το ταίρι σου.

Αιγόκερως

Τα κοντινά σου άτομα θα ζητήσουν αρκετά πράγματα από σένα και γι' αυτό θα πρέπει να κάνεις εξαρχής ξεκάθαρη τη θέση σου. Θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε καταστάσεις που περίμενες καιρό. Το ταίρι σου φαίνεται να σε ικανοποιεί σήμερα σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Υδροχόος

Πρόσεχε μήπως βγεις εκτός προγραμματισμού και αναστατώσεις τη μέρα σου από το άγχος που θα σου δημιουργηθεί. Θα πρέπει να κάνεις υπομονή σε μερικά θέματα και να μη γίνεις έρμαιο των συναισθημάτων σου.

Ιχθύες

Σήμερα ζητάς ξεκάθαρες εξηγήσεις από άτομα του στενού σου περιβάλλοντος, αλλά θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή. Η μέρα με το ταίρι σου ενδείκνυται να είναι ιδιαίτερα ρομαντική, οπότε χαλάρωσε και απόλαυσέ το.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM