Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για 26/2

Τι λένε οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή 26/2;

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια και οι ημερήσιες προβλέψεις από τις πλανητικές όψεις την Παρασκευή 26/2;

Κριός

Η σημερινή μέρα, φίλε Κριέ, θα έχει αρκετή πίεση και μπορεί να προκύψουν θέματα από το πουθενά. Κράτα γερά όμως, μην αφήσεις την παροδική απογοήτευση να σε παρασύρει σε σφάλματα που δεν θα έχουν γυρισμό. Για όλα υπάρχει λύση και οι βιαστικές αποφάσεις δεν ωφέλησαν ποτέ κανέναν. Ούτε εσένα, το έχει δείξει και η ιστορία εξάλλου. Μην μπερδέψεις περαιτέρω τα πράγματα και φρόντισε να παραμείνεις ψύχραιμος/η.

Ταύρος

Αγαπητό Ταυράκι, η μέρα σήμερα σε ευνοεί, γι' αυτό με επιμονή και υπομονή θα υλοποιήσεις σύντομα όσα έχει σκαρφιστεί τελευταία το μυαλουδάκι σου. Μείνε υπεύθυνος/η και προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Παράλληλα, βρες τρόπους για να αποφορτιστείς ψυχολογικά και θα σε κάνουν να νιώσεις πιο όμορφα.

Δίδυμοι

Διδυμάκι μου, είναι η μέρα σου να βρεις λύσεις σε όσα σε προβληματίζουν το τελευταίο διάστημα, ειδικά σε θέματα που αφορούν την οικογένειά σου. Έχε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου αλλά και σε όσα σχεδιάζεις και μην πτοείσαι. Και μην ξεχνάς: Μην μπερδεύεις τα πράγματα, δώσε προτεραιότητα σε όσα έχουν πραγματική αξία για σένα.

Καρκίνος

Σήμερα είναι η ευκαιρία σου, Καρκινάκι μου, να δώσεις επιτέλους οριστικές λύσεις σε διάφορα προβλήματα που σε ταλανίζουν τελευταία. Γι' αυτό μην επαναπαύεσαι και κάνε focus στους στόχους σου, καθώς θα σου παρουσιαστούν εξαιρετικές ευκαιρίες καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Λέων

Λιονταράκι μου, σήμερα φρόντισε να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά και μην αφήσεις πράγματα, καταστάσεις ή/και απρόοπτα να σε παρασύρουν. Το άγχος είναι μπόλικο σήμερα και οι εντάσεις δεν θα λείπουν, ωστόσο προτείνω ψυχραιμία. Μην ασχολείσαι με άτομα που σου «τρώνε» ενέργεια και σε απομακρύνουν από τους στόχους σου. Δέξου όμως τις συμβουλές από τα οικεία σου πρόσωπα, τα οποία θα σε βοηθήσουν να καθαρίσεις το τοπίο και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα μπορεί να νιώσεις πως σε κυριεύει το άγχος και η ανασφάλεια, ωστόσο, όσο ανήμπορος/η και αν νιώσεις, μην ξεχνάς πως ξέρεις να αντεπεξέρχεσαι στα δύσκολα. Και μάλιστα, με ιδιαίτερη επιτυχία. Μίλησε με πρόσωπα που εμπιστεύεσαι και αποδέξου τη βοήθεια που μπορούν να σου προσφέρουν.

Ζυγός

Ζυγέ μου, πάψε να νομίζεις ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα μόνος σου και μην αφήνεις την πηγαία αισιοδοξία που σου παρέχει η σημερινή μέρα να σε παρασύρει. Αν δεν προσέξεις, είναι πολύ πιθανό να προχωρήσεις σε λάθος κινήσεις. Γι' αυτό δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε όσα συμβαίνουν γύρω σου και μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις δίχως να σκεφτείς τις πιθανές επιπτώσεις. Ακόμη και τα λόγια πληγώνουν ανεπανόρθωτα, μην το ξεχνάς.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η μέρα «μυρίζει» μπαρούτι, ωστόσο μην πανικοβάλλεσαι. Προσπάθησε να ρυθμίσεις μεθοδικά τις υποχρεώσεις σου και μην αφήσεις έκτακτες καταστάσεις και δυσκολίες να σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Ξέρεις πολύ καλά ότι μια μέρα είναι, θα περάσει, γι' αυτό βάλε τα δυνατά σου να τα βγάλεις πέρα με σιγουριά και ψυχραιμία.

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, μήπως έχεις αρχίσει να ξεφεύγεις τελευταία; Οι αυξανόμενες απαιτήσεις σου από σήμερα θα φαίνονται και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και είμαι σίγουρη πως κάτι τέτοιο δεν το θέλεις. Δεν λέω να κάνεις το κορόιδο, ξέρω ότι δεν ανέχεσαι όσους προσπαθούν να σε ξεγελάσουν, ωστόσο χρησιμοποίησε τη διπλωματία σου και δεν θα χάσεις. Άσε στην άκρη τυχόν εκνευρισμούς και μη λες μεγάλες κουβέντες, γιατί μονάχα εσύ μπορείς να λαβωθείς από όλο αυτό.

Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Αιγόκερε, σε βρίσκει ιδιαίτερα συναισθηματικό/ή και ευαίσθητο/η. Μπορεί να μην σε έχουμε συνηθίσει έτσι, ούτε εσύ τον εαυτό σου βασικά, αλλά άνθρωποι είμαστε και όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Φρόντισε να μην απομακρυνθείς από τα αγαπημένα σου πρόσωπα μόνο και μόνο λόγω της συναισθηματικής σου κατάστασης. Μια μέρα είναι, θα περάσει.

Υδροχόος

Υδροχόε μου, ήρθε η στιγμή να σταθείς στα πόδια σου και να δείξεις την πρέπουσα εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στις ικανότητές σου. Όσα σκέφτεσαι το τελευταίο διάστημα πρόκειται να υλοποιηθούν σύντομα, γι' αυτό μην κάνεις πίσω σε ορισμένες αποφάσεις. Η σημερινή μέρα δεν είναι ρόδινη σε καμία περίπτωση, ωστόσο δείξε συνέπεια και προσοχή και θα τα καταφέρεις. Όπως πάντα εξάλλου.

Ιχθύες

Μην απογοητεύεσαι από απρόοπτα ή καθυστερήσεις, Ψαράκι μου. Εξάλλου, κάθε εμπόδιο για καλό, που λένε. Γι' αυτό μπορεί οι επερχόμενες αλλαγές να είναι πολλές, αλλά σε διαβεβαιώνω πως είναι για το καλό σου. Με υπομονή και επιμονή όλα θα γίνουν καλύτερα σε χρόνο dt. Έχε πίστη και μην πτοείσαι από μικρά εμπόδια που μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM