Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για 1/3

Τι λένε οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 1/3;

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια και οι ημερήσιες προβλέψεις από τις πλανητικές όψεις τη Δευτέρα 1/3;

Κριός

Σήμερα, φίλε Κριέ, το ζητούμενό σου είναι να υπάρχει ισοτιμία, δικαιοσύνη και ισορροπία στις επαφές και τις συναναστροφές σου! Μάλιστα, έχεις τον τρόπο να το καταφέρνεις εύκολα αυτό, οπότε τώρα είναι η ιδανική στιγμή να πλησιάσεις ξανά ένα άτομο με το οποίο στο παρελθόν είχατε τσακωθεί ή παρεξηγηθεί! Γενικά, τώρα είναι η ιδανική στιγμή να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και γενικά σε ό,τι σχετίζεται με αυτές!

Ταύρος

Ταύρε, σήμερα, μέσα από κάποια γεγονότα αναγκάζεσαι να σοβαρευτείς και να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε πιο συγκεκριμένα και πρακτικά θέματα. Οι λεπτομέρειες είναι πολύ σημαντικές τώρα, γι' αυτό φρόντισε να τις τακτοποιείς σε κάθε υποχρέωση που οφείλεις να διεκπεραιώσεις. Ιδανική ημέρα για να ξεκινήσεις σωστή διατροφή και άσκηση και γενικά για να αποκτήσει άλλους ρυθμούς η καθημερινότητά σου.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, αν περιορίσεις την τάση σου για επίδειξη, έπαρση και εγωκεντρισμό, θα καταφέρεις σήμερα να τραβήξεις όλα τα βλέμματα θαυμασμού πάνω σου και το ενδιαφέρον των γύρω σου. Επιπλέον, θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, σήμερα παρουσιάζουν σημαντικές εξελίξεις και βελτίωση.

Καρκίνος

Καρκίνε, σήμερα είσαι ιδιαίτερα διαισθητικός και καταφέρνεις να μαντεύεις τις προθέσεις των συνομιλητών σου και αυτών που συναναστρέφεσαι, με αποτέλεσμα να ξέρεις από πριν τι κρύβει ο καθένας μέσα του. Ήρθε η ώρα να κάνεις έναν μικρό απολογισμό, να ετοιμάσεις τις επόμενες κινήσεις σου αλλά και να ετοιμαστείς και να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τις εξελίξεις στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα απολαμβάνεις επαφές και συζητήσεις. Ο τρόπος που επικοινωνείς θα σε κάνει σήμερα αγαπητό και περιζήτητο στις κοινωνικές σου επαφές και συναναστροφές. Προσπάθησε, όμως, να επικοινωνείς κυρίως με μηνύματα, αφού εκφράζεσαι σαφώς καλύτερα γραπτώς. Επιπλέον, σήμερα τα αδέλφια και οι στενοί συγγενείς σου θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σου.

Παρθένος

Παρθένε, σήμερα είσαι ιδιαίτερα πρακτικός και βρίσκεις λύσεις σε όλα σου τα προβλήματα αλλά και στα προβλήματα των άλλων. Είσαι αρκετά ικανός να κρίνεις σωστά την αξία των πραγμάτων. Θα ασχοληθείς με τα κεκτημένα σου και με ό,τι θεωρείς πως έχει σημαντική αξία για σένα. Κάποιες νέες συνθήκες, συγκυρίες και ευκαιρίες που θα σου δοθούν τώρα θα σου δώσουν πίσω την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθησή σου.

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, οι προϋποθέσεις σήμερα θα είναι οπωσδήποτε ευοίωνες για τους στόχους και τους σκοπούς σου. Η εκπλήρωσή τους, λοιπόν, θα αναζωπυρώσει την αισιοδοξία και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου. Η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο θα σου προσφέρει σίγουρα αυξημένη και τονισμένη αυτοπεποίθηση, όπως και διάθεση για να ξεκινήσεις κάτι καινούριο και να κάνεις νέα ξεκινήματα.

Σκορπιός

Σκορπιέ, σήμερα προσπάθησε να κινείσαι παρασκηνιακά και θα δεις πως θα βγεις απόλυτα κερδισμένος. Είσαι διαισθητικός, διορατικός και πιθανόν να υπάρξουν στιγμές μέσα στην ημέρα που θα προτιμήσεις να είσαι μόνος. Είσαι αποφασισμένος να κοιτάξεις τις ανάγκες σου και να ασχοληθείς με πιο σοβαρά και ουσιαστικά πράγματα, αφήνοντας πίσω ανούσιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν καιρό τώρα.

Τοξότης

Τοξότη, σήμερα επιδιώκεις να βρεις μαζί με άλλους ανθρώπους, και κυρίως μαζί με τους φίλους σου, κοινούς στόχους και κοινούς σκοπούς, προκειμένου να κινηθείς μαζί τους δημιουργώντας ωφέλιμες συμμαχίες. Έτσι θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να πετύχεις αυτό που θες. Ήρθε η ημέρα να κοινωνικοποιηθείς με τον τρόπο που θες, να αξιολογήσεις ορθά τις κοινωνικές σου σχέσεις και να εκπληρώσεις τα σχέδια και τα όνειρά σου.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε θέματα που αφορούν την κοινωνική σου θέση και τη φήμη σου. Πολύ πιθανόν να επαναξιολογήσεις τη στάση σου στην κοινωνική ζωή και να βελτιώσεις ορισμένα κακώς κείμενα, προκειμένου να προχωρήσεις ευκολότερα παρακάτω και να κερδίσεις ξανά τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων, βελτιώνοντας την κοινωνική σου καταξίωση. Αξιοποίησε κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί τώρα.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα θα καταφέρεις να εκπληρώσεις πολλά από τα σχέδια σου, αφού όμως πρώτα τα σχεδιάσεις με γνώμονα τη λογική και τη σύνεσή σου. Απορρίπτεις συνειδητά τα τετριμμένα της καθημερινότητας και έχεις διάθεση να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να κάνεις διαφορετικά πράγματα σήμερα, ώστε να περάσεις όμορφα και να γεμίσεις εμπειρίες. Προσοχή μόνο στην τάση σου για επιπολαιότητα και υπεραισιοδοξία.

Ιχθύες

Φίλε Ιχθύ, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις με επιτυχία έναν μέχρι τώρα κρυφό σου εχθρό ή αντίπαλο, αφού τη σημερινή ημέρα αποκαλύπτεται με κάποιον τρόπο. Πλέον καταλαβαίνεις καλύτερα τις προθέσεις και τα κρυφά κίνητρα των γύρω σου, γεγονός που σε βοηθά να βρεις πολύτιμες λύσεις. Μη διστάσεις στιγμή να εμπιστευτείς τη διορατικότητά σου και θα διαπιστώσεις πως μέσω της ενδοσκόπησης θα καταφέρεις πολλά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM