Λάρισα: 20χρονη φοιτήτρια εντοπίστηκε απαγχονισμένη

Μια νέα τραγωδία σημειώθηκε στη Λάρισα, όπου μια 20χρονη κοπέλα που σπούδαζε στην περιοχή, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Μια 20χρονη φοιτήτρια εντοπίστηκε απαγχονισμένη μέσα στο διαμέρισμα της το βράδυ της Πέμπτης (29/10 ). Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, αλλά για αυτοκτονία.

Τι ακριβώς συνέβη

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο onlarissa, η 20χρονη κοπέλα ήταν από την Αθήνα και στη Λάρισα βρισκόταν για τις σπουδές της. Τις τελευταίες ώρες δεν είχε δώσει σημεία ζωής, γεγονός που παραξένεψε και ανησύχησε την οικογένεια της.

Επομένως, οι γονείς της αποφάσισαν να ειδοποιήσουν την αστυνομία. Λίγο αργότερα, οι αστυνομικές αρχές βρήκαν την νεαρή κοπέλα κρεμασμένη μέσα στο σπίτι της.

Πως αυτοκτόνησε η νεαρή κοπέλα

Η 20χρονη φοιτήτρια, σύμφωνα πάντα με το ίδιο μέσο, προκειμένου να βάλει τέλος στη ζωή της χρησιμοποίησε έναν αυτοσχέδιο βρόγχο από όργανο γυμναστικής και μια γραβάτα.

Τρίκαλα: Αυτοκτόνησε 22χρονη φοιτήτρια που αγνοείτο

Να υπενθυμίσουμε πως μερικές μέρες νωρίτερα μια ανάλογη τραγωδία έλαβε χώρα και στα Τρίκαλα, όπου μια 22χρονη φοιτήτρια που αγνοούταν για τρεις μέρες, είχε βρεθεί απαγχονισμένη μέσα στο σπίτι της και όλα τα στοιχεία υποδείκνυαν αυτοκτονία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM