Εύβοια: Με πλήρη τετραπληγία ο 24χρονος που βούτηξε για τον Σταυρό

Με τετραπληγία διαγνώστηκε ο 24χρονος που βούτηξε να πιάσει τον Σταυρό - Τι είπε ο ψαράς που τον μετέφερε

Θλίψη προκαλεί η υπόθεση του 24χρονου που βούτηξε ανήμερα των Θεοφανίων να πιάσει  τον Σταυρό στην παραλιακή κωμόπολη της Εύβοιας, Αμάρυνθο, καθώς τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στον αυχένα.

Ο 24χρονος έπεσε άτσαλα με αποτέλεσμα να χτυπήσει στην άμμο που βρισκόταν στα ρηχά της θάλασσας και να χτυπήσει στον αυχένα. Μεταφέρθηκε στο νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας, αλλά αργότερα οδηγήθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο ΚΑΤ. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ1 το πρωί της Δευτέρας, ο νεαρός διαγνώστηκε με πλήρη τετραπληγία.

Ο ψαράς, ο οποίος μαζί με άλλα τρία άτομα, μετέφερε τον 24χρονο με το καΐκι του, περιέγραψε περιέγραψε στο EviaZoom.gr όσα έζησε εκείνη την ημέρα.

«Δεν κουνιόταν, ζητούσε νερό»

«Μας ειδοποίησε το Λιμεναρχείο Ερέτριας ότι έχει γίνει ένα συμβάν. Πήραμε το καΐκι πήγαμε στην πλατεία, είδαμε το παιδί εκεί πέρα δεν είχε τις αισθήσεις του καθόλου. Πήγα κοντά με το καΐκι, τον φορτώσαμε εγώ με άλλα τρία άτομα. Το παιδί δεν κουνιότανε αλλά μίλαγε το παιδί ζητούσε νερό… Το φορτώσαμε και ήρθε το ΕΚΑΒ από δω πέρα και τον πήρε. Ήταν γύρω στα 3 με 4 άτομα που έπεσαν στη θάλασσα. Το νερό εκεί είναι 1 με 1,5 δεν είναι παραπάνω. Οπότε το παιδί με την βουτιά που έκανε χτύπησε τον αυχένα του. Έτυχε… Από κει πήγανε στη Χαλκίδα και μετά στην Αθήνα. Με το καΐκι εδώ αυτό που βλέπετε τον μεταφέραμε. Ψαράδες είμαστε….», είπε.

Υπενθυμίζεται πως ο 24χρονος βούτηξε στη θάλασσα προκειμένου να πιάσει τον Τίμιο Σταυρό, λόγω ενός τάματος που είχε κάνει για την υγεία του αδερφού του. Ο 25χρονος αδερφός του ανέβασε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου ζητούσε από τον κόσμο να προσευχηθεί για τον Γιάννη.

Το μήνυμά του

«Αυτό που χρειάζεται ο Αδερφός μου αυτή τη στιγμή είναι η από Καρδιάς Προσευχή όλων Μας για να φανεί Δυνατός στο Σταυρό που του ανέθεσε ο Θεός. Και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρει Επάξια και Παλικαρίσια όπως στη μέχρι τώρα Αξιέπαινη και Αξιοζήλευτη Πορεία του.

Αδερφέ μου είσαι ο πρωταρχικός λόγος ύπαρξης μου και το Καμάρι Μου!

Πάλεψε για Χάρη μου όπως παλεύω κι εγώ για Σένα τόσους Μήνες!

Είσαι η Ζωή Μου Ολη, Είσαι τα Πάντα Μου. Σ'αγαπώ!!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: