Μάρω Κοντού και Γιώργος Κωνσταντίνου στο σποτ εμβολιασμού για τον κορονοϊό

Το νέο σποτ με τον Γιώργο Κωνσταντίνου και την Μάρω Κοντού- Τι έγραψαν στο twitter Μητσοτάκης και Χαρδαλιάς

Η Μάρω Κοντού και ο Γιώργος Κωνσταντίνου πρωταγωνιστούν στο νέο σποτ της κυβέρνησης για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Το νέο σπότ

Το σποτ ,με τίτλο «Το Ραντεβού», ξεκινά με τους δύο ηθοποιούς να ετοιμάζονται στο σπίτι τους προκειμένου να δώσου ραντεβού στο εμβολιαστικό κέντρο για να κάνουν το εμβόλιο.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Κωνσταντίνου -την ώρα που ετοιμάζεται να βγει από το σπίτι- λέει: «Παίρνω το καπελάκι μου, ποιο καπελάκι, τη μασκούλα μου, πού είναι η μασκούλα μου;».

Στην συνέχεια του βίντεο οι δύο ηθοποιοί συναντιόνται αλλά δεν αγκαλιάζονται. «Όχι αγκαλιές, την επόμενη φορά», λέει η Μάρω Κοντού και προχωρούν μαζί προς το εμβολιαστικό κέντρο.   «Το ραντεβού για εμβολιασμό είναι ραντεβού ζωής» αναγράφεται στα τελευταία δευτερόλεπτα του σποτ.

Το μήνυμα του πρωθυπουργού

«Το ραντεβού για εμβολιασμό είναι ραντεβού ζωής. Νοιαζόμαστε, προστατευόμαστε, εμβολιαζόμαστε».

Αυτό σημειώνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε αναρτήσεις του στο Twitter και στο Facebook, τις οποίες συνοδεύει από σχετικό βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούν οι δημοφιλείς ηθοποιοί Γιώργος Κωνσταντίνου και Μάρω Κοντού, προτρέποντας τους πολίτες να εμβολιαστούν.

Το σχόλιο του Νίκου Χαρδαλία

Σε ανάρτηση στο Twitter σχετικά με τους εμβολιασμούς κατά της Covid-19 προχώρησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Το εμβόλιο είναι δικαίωμα και προνόμιο μαζί. Ένα διαβατήριο για να ανακτήσουμε ξανά την ελευθερία μας αλλά κυρίως την κοινή μας ζωή που τόσο έχουμε στερηθεί. Θερμές ευχαριστίες στον «Αντωνάκη» μας Γιώργο Κωνσταντίνου και την «Ελενίτσα» μας Μάρω Κοντού. Ζέσταναν τις καρδιές μας..».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM